SiolNET. Sportal Sportal +
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

VIDEO: Ritke slovenskih atletinj osvajajo svet

2

termometer

Da imajo slovenske atletinje seksi ritke ni bilo nikoli vprašanje, po zaslugi spletne strani za izmenjavo videoposnetkov YouTube pa o njih govorijo tudi drugod po svetu.

Posnetek skoka slovenske atletinje Marije Šestak na lanskem dvoranskem svetovnem prvenstvu v Carigradu, pri katerem se je snemalec osredotočil predvsem na njeno zadnjico, je že krepko presegel osem milijonov ogledov in še vedno raste. Čeprav je Šestakova na prvenstvu osvojila deveto mesto, pa je očitno dosegla "uspeh", ki se ga zagotovo ni nadejala. Video si lahko ogledate tu:

Slovenska rekorderka v troskoku pa še zdaleč ni edina slovenska atletinja, ki je pritegnila pozornost televizijskih snemalcev. Že pred leti je moški del ljubiteljev atletike navduševala šprinterka Alenka Bikar, tudi njena zadnjica ima na Youtubu prek milijon ogledov, nekdo pa si je celo vzel čas in sestavil seksi kolaž. Oba videa si lahko ogledate spodaj:

Šele pred kratkim pa se je na spletu pojavil tudi posnetek Snežane Rodić. Njena ritka sicer še nima večjega števila ogledov, a je slednje le še vprašanje časa. Spodnji posnetek je prav tako z lanskega svetovnega dvoranskega prvenstva v Carigradu. Turški snemalec ima očitno dobro izostreno oko.

Za konec vam ponujamo še eno tujo ritko, posnetek pa je – ne boste verjeli – prav tako s prvenstva v Carigradu. Na njem je simpatična Bolgarka Ivet Lalova, ki je na YouTubu pritegnila slabih šest milijonov ogledov:

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin