Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 9. 2021,
15.30

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,38

1

Natisni članek

dobrodelnost

Četrtek, 23. 9. 2021, 15.30

2 leti, 7 mesecev

Humanitarna akcija Za Lano

Pretresljiva usoda slovenske športnice, ki potrebuje pomoč

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 9,38

1

lana | 24-letna Lana, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka, se je pred štirimi meseci hudo poškodovala med vožnjo s kolesom. Trenutno poteka zbiranje sredstev za njeno okrevanje.

24-letna Lana, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka, se je pred štirimi meseci hudo poškodovala med vožnjo s kolesom. Trenutno poteka zbiranje sredstev za njeno okrevanje.

Štiriindvajsetletna vsestranska športnica Lana N. M. je pred štirimi meseci pri vožnji s kolesom doživela težko nesrečo, v kateri je utrpela hude poškodbe možganov. Prvo oktobrsko soboto organizirajo poseben športni dogodek, ko se lahko z izvajanjem športne aktivnosti spomnite na Lano, pri humanitarnem društvu Never Give Up pa zbirajo sredstva za njeno rehabilitacijo.

Štiriindvajsetletna ljubiteljica športa v vseh njegovih pojavnih oblikah, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka trenutno ne vidi, ne more govoriti in hoditi, a so njeni najbližji prepričani, da se bo z ustrezno rehabilitacijo, za katero pa bodo potrebovali dodatno finančno pomoč, spet vrnila na pot, po kateri je nekoč že hodila.

Dekletovi najbližji pripravljajo poseben športno obarvan dogodek, ki bo v soboto, 2. oktobra. Ljudi dobre volje tega dne vabijo, da se ob izvajanju Laninih najljubših športnih aktivnosti, kot so tek, pohodništvo, kolesarjenje, z dobrimi željami spomnijo na njihovo Lano. Za Lano | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

 

Tudi humanitarna nota

Če bi želeli pomagati pri financiranju njene rehabilitacije (zbrani denar bo namenjen izključno terapijam), lahko to storite z nakazilom na spodnji račun. never give up | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort

Pri humanitarnem društvu Never Give Up, ki je uspešno izpeljalo že več tovrstnih akcij, zagotavljajo, da bodo sredstva v celoti namenjena Lanini družini, ki se je nanje obrnila po pomoč.

Zbiranje sredstev za Lanino Okrevanje

Športno humanitarno društvo Vztrajaj - Never give up, Grobeljca 52, 1211 Ljubljana

SI56 0203 2025 9609 009

Sklic: 00/2021

Namen: Za Lano

Ne spreglejte