SiolNET. Sportal Sportal +
9,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Humanitarna akcija Za Lano

Pretresljiva usoda slovenske športnice, ki potrebuje pomoč

9,38

termometer

lana
24-letna Lana, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka, se je pred štirimi meseci hudo poškodovala med vožnjo s kolesom. Trenutno poteka zbiranje sredstev za njeno okrevanje.

Štiriindvajsetletna vsestranska športnica Lana N. M. je pred štirimi meseci pri vožnji s kolesom doživela težko nesrečo, v kateri je utrpela hude poškodbe možganov. Prvo oktobrsko soboto organizirajo poseben športni dogodek, ko se lahko z izvajanjem športne aktivnosti spomnite na Lano, pri humanitarnem društvu Never Give Up pa zbirajo sredstva za njeno rehabilitacijo.

Štiriindvajsetletna ljubiteljica športa v vseh njegovih pojavnih oblikah, diplomirana kineziologinja in osebna trenerka trenutno ne vidi, ne more govoriti in hoditi, a so njeni najbližji prepričani, da se bo z ustrezno rehabilitacijo, za katero pa bodo potrebovali dodatno finančno pomoč, spet vrnila na pot, po kateri je nekoč že hodila.

Dekletovi najbližji pripravljajo poseben športno obarvan dogodek, ki bo v soboto, 2. oktobra. Ljudi dobre volje tega dne vabijo, da se ob izvajanju Laninih najljubših športnih aktivnosti, kot so tek, pohodništvo, kolesarjenje, z dobrimi željami spomnijo na njihovo Lano. Za Lano Foto: zajem zaslona

 

Tudi humanitarna nota

Če bi želeli pomagati pri financiranju njene rehabilitacije (zbrani denar bo namenjen izključno terapijam), lahko to storite z nakazilom na spodnji račun. never give up Foto: zajem zaslona

Pri humanitarnem društvu Never Give Up, ki je uspešno izpeljalo že več tovrstnih akcij, zagotavljajo, da bodo sredstva v celoti namenjena Lanini družini, ki se je nanje obrnila po pomoč.

Zbiranje sredstev za Lanino Okrevanje

Športno humanitarno društvo Vztrajaj - Never give up, Grobeljca 52, 1211 Ljubljana

SI56 0203 2025 9609 009

Sklic: 00/2021

Namen: Za Lano

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin