Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 10. 2013,
14.06

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Tone Tiselj Krim Mercator Krim Mercator trener

Nedelja, 20. 10. 2013, 14.06

7 let, 12 mesecev

Za Tislja štejeta le pristop in upoštevanje navodil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Rokometašice Krima Mercatorja bodo nocoj (19.00) skušale priti še do tretje zmage v ligi prvakinj. Trener Tone Tiselj pravi, da poraz v Metzu ne bo neuspeh, če bodo igralke prikazale pravi pristop.

Po dveh zmagah zasedajo Tigrice prvo mesto na lestvici s 100-odstotnim izkupičkom, s še tretjo zaporedno zmago pa bi naredile nov korak proti napredovanju v naslednji del tekmovanja. Na drugi strani jim bo stal Metz, ki je obe tekmi izgubil in mu voda pošteno teče v grlo, saj bi ga nov poraz dodatno oddaljil od napredovanja. "Vsako razmišljanje v smeri, da smo mi boljši, ker imamo dve zmagi, nasprotnik pa nobene, bi bilo lahko za našo ekipo usodno. Metz je bil na obeh tekmah blizu, na prvi se je do zadnje minute boril vsaj za točko, na drugi je praktično dve tretjini tekme vodil, nato pa izgubil. Zdaj se v ekipo vrača najboljša igralka Andrijušina. Metz bo naredil vse, da ostane v igri za dve mesti, ki vodita v nadaljevanje tekmovanja," opozarja Tone Tiselj, ki v isti sapi dodaja, da poraz ne bi bil neuspeh, a ob dejstvu, da so njegove izbranke prikazale pravi pristop in igro.

Strateg Krima je največkrat omenil prav Andrijušino, za katero meni, da je bila tisti jeziček na tehtnici, ki je na prvih dveh tekmah stal Metz zmage. "Na zadnjih dveh tekmah je Metz igral zelo različno. V enem obdobju je igral z zelo nizko zunanjo linijo – Zaadi, Liščević in Ognjenović, ki sicer prvotno igra na levem krilu. Metz ima sicer tri dobre strelke od daleč, Gonzales, Pidpalova in Prudhomme, zdaj pa se jim bo pridružila še Andrijušina. Mi imamo možnosti, da odigramo različne formacije v obrambi, vendar pa o taktiki ne želim preveč razglabljati. Pomembno je, da dekleta pokažejo pravi karakter in pristop ter upoštevajo navodila, ki jih dobijo pred tekmo," je Tiselj nekaj besed namenil tudi taktiki pred nocojšnjim obračunom tretjega kroga lige prvakinj.

Ne spreglejte