Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 12. 2012,
8.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 1. 12. 2012, 8.48

8 let

Koprovih plus šest bi moralo zadostovati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Rokometaši Kopra, ki so na Portugalsko prispeli že v četrtek so pripravljeni, da po sredinem porazu v Celju iz tedna izvlečejo kar največ, premagajo Porto in se uvrstijo v skupinski del pokala EHF.

Razpoloženje v ekipi je kljub katastrofalnemu prvemu polčasu in porazu na derbiju v Zlatorogu odlično. Varovanci Fredija Radojkoviča verjamejo v svoje sposobnosti, slaba predstava v Celju pa jih je le podžgala, da na Portugalskem pokažejo boljšo predstavo. Koprčani bodo na Portugalskem branili šest golov prednosti (bilo je 29:23) iz prve tekme v Bonifiki. "V Celju smo res imeli slab dan, nič nam ni šlo od rok. Drevi moramo prikazati boljši rokomet. Tega smo sposobni, to tudi hočemo. To smo dolžni sebi, skoraj petdesetim navijačem, ki bodo pripotovali tako daleč, da nas spremljajo in upravi kluba, ki verjame v nas. O Portu smo si na prvi tekmi pridobili veliko informacij, težko nas bodo presenetili s čim novim. Na prvi tekmi smo jih uspeli ustaviti, nabrali smo si pomembno prednost. Kot vsi fantje, tudi sam verjamem v končni uspeh," pravi Goraz Škof.

Pred povratnim srečanjem je optimističen tudi Fredi Radojkovič, ki na portugalskem ne bo mogel računati na Nikolo Manojlovića. "Naredili bomo vse, da si izborimo napredovanje, vsi pa se zavedamo zahtevne naloge, ki je pred nami. Porto je že na prvi tekmi dokazal, da gre za zelo kakovostno ekipo, mi pa smo v odsotnosti Manojlovića nekoliko omejeni v napadu. Upam, da bo zaloga šestih golov zadostna za preboj v skupinski del, a na to se ne smemo preveč zanašati. Naša glavna naloga bo prikazati dobro igro v obrambi in doseči čim več lahkih golov iz protinapadov." Tekma med na Portugalskem se bo sicer začela ob 19. uri.

Ne spreglejte