SiolNET. Sportal Rokomet
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo je 17-letnik, ki bo po novem igral v Celju?

2

termometer

Celjski rokometni klub se je s trboveljskim Rudarjem dogovoril za prihod obetavnega levorokega igralca Matica Grošlja.

Celjski rokometni klub je pred kratkim osnoval strokovni svet, ki ga vodi pomočnik članskega trenerja Branka Tamšeta Stanko Anderluh. Vzporedno so se v Zlatorogu temeljiteje lotili iskanja mladih talentov v ožji in širši okolici. Že pred tednom je bilo tako na preglednih treningih nekaj mladeničev iz nekdanje Jugoslavije, strokovno vodstvo pa je preverjalo, ali bi bili lahko primerni kandidati za prihodnost.

Iz trboveljskega Rudarja pa so Celjani pripeljali obetavnega levičarja Matica Grošlja. Sedemnajstletnik je v lanski sezoni na 25 članskih tekmah dal 126 golov, igral pa je tudi za Rudarjeve kadete in mladince. Zasavec bo sprva nastopal za mladinsko selekcijo, v prihodnje pa se bo gotovo pridružil tudi članski ekipi celjskega kluba.

Od nje se je uradno in dokončno poslovil Stefan Čavor, ki ni odšel na posojo, ampak je dejansko igralec madžarskega Csurga. "Kar malce s težkim srcem odhajam iz Celja. Čeprav nisem nastopal za člansko ekipo, je bilo tukaj vse na izjemni ravni. Treningi in pogoji so takšni, da lahko vsak igralec napreduje, to je uspelo tudi meni. Seveda bi si želel, da bi lahko večkrat igral tudi za člansko ekipo, a kdo ve, morda se še kdaj vrnem. Gotovo pa mi bosta Celje in klub ostala v izjemnem spominu," je Črnogorec dejal za celjsko spletno stran.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin