Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
24. 1. 2018,
8.49

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,93

2

Natisni članek

Veselin Vujović EP Hrvaška 2018 #zanaše #zanase

Sreda, 24. 1. 2018, 8.49

6 let, 3 mesece

EP v rokometu

Čustveni Veselin Vujović: Ubil bom tebe in sebe #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,93

2

Slovenski rokometni selektor Veselin Vujović je na evropskem prvenstvu na Hrvaškem že večkrat pokazal, da je izredno čustven trener. Nič drugače ni bilo na tekmi proti Španiji, ko je Slovenija zmagala z izidom 31:26.

Na tekmi proti Španiji je imel med enim izmed odmorov črnogorski strateg poseben prijem za slovenskega "hrusta" Blaža Blagotniška. "Če te Canellas (Joan Canellas, op. p.) preigra, bom ubil tebe in sebe. Takoj naju bom ubil na kraju samem. On je umrl že zdavnaj," so bile besede Vujovića.

Očitno so te besede zalegle, saj so naši rokometaši dosegli zelo pomembno zmago in s tem ohranili upanje za polfinale. Blaž Blagotinšek je na tekmi proti Španiji dosegel štiri gole, njegova uspešnost pa je bila 80-odstotna.

Veselin Vujović se je na tekmi proti Nemčiji postavil v gol. | Foto: Reuters Veselin Vujović se je na tekmi proti Nemčiji postavil v gol. Foto: Reuters

Proti Nemčiji se je sam postavil v gol

To pa na prvenstvu ni bila njegova prva nenavadna poteza. Prvi eksces slovenskega selektorja se je zgodil na tekmi proti Nemčiji, ko se je po spornih sodniških odločitvah kar sam postavil v gol in hotel sam braniti sedemmetrovko. Tekma se je končala z izidom 25:25.

Ponesrečena "vukojebina"

Precej prahu je Vujović dvignil z izjavo, da je s svojimi varovanci nastanjen v "vukojebini". S tem je mislil na kraj Sv. Martin ob Muri. S tem je močno razburil in užalil hrvaško javnost. Pozneje se je zaradi svojih izrečenih besed pokesal in opravičil.

Blaž Blagotinšek po tekmi proti Španiji. | Foto: Mario Horvat/Sportida Blaž Blagotinšek po tekmi proti Španiji. Foto: Mario Horvat/Sportida

Upanje za polfinale še ostaja

Slovenska reprezentanca bo v sredo ob 16. uri igrala proti reprezentanci Češke. Slovenski fantje se teoretično še lahko uvrstijo v polfinale. Pravzaprav se mora zgoditi pravi mali čudež. Slovenija mora v sredo premagati Češko, Danska ne sme izgubiti proti Makedoniji, večerno srečanje med Nemčijo in Španijo pa se mora končati brez zmagovalca.

Navijajte za naše športnike in osvojite Samsung Galaxy S8

Pridružite se slovenskim športnikom in pokažite, da tudi vaše srce bije za Slovenijo. Sodelujte v nagradni igri #zanaše.

Sodelujete tako, da na svojih družbenih omrežjih delite navijaški posnetek slovenskih športnikov ali posnamete svoj posnetek z navijaškimi gibi in ga delite.

Ne pozabite pripisati #zanaše in označiti Telekom Slovenije. Morda boste prav tisti srečnež, ki bo prejel mobilni telefon Samsung Galaxy S8!

www.zanase.si

Ne spreglejte