Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 4. 2017,
10.00

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Abanka

Natisni članek

Abanka advertorial

Petek, 28. 4. 2017, 10.00

2 meseca

Zdaj je čas za vaše sanjsko kolo!

Vsebino omogoča Abanka
Kolesarjenje. Kolo. Rekreacija. | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Pomlad je že dober mesec tu, kmalu pa bo tudi poletje. Daljši dnevi in lepše vreme so kot nalašč za preživljanje več časa na odprtem in v naravi. Ne odlašajte, privoščite si tisto kolo, ki si ga tako želite. V trenutku in brez pomislekov!

Aktivno življenje je povezano s stroški, ki se jim ne moremo izogniti. Ravno pomlad je najprimernejši trenutek za osvežitev naše opreme za preživljanje prostega časa. To je pravi trenutek, da se svojemu staremu in odsluženemu kolesu zahvalimo in si končno privoščimo novega, bolj dovršenega. Takšnega, zaradi katerega bo kolesarjenje še lepše in s katerim bomo še bolj uživali.

Brez ovir in nepremagljivih klancev

Ker se hitro razvijajo nove tehnologije, nam vsako leto postrežejo z vse bolj privlačnimi kolesi. Napredna kolesa pa imajo seveda tudi temu primerno ceno.

Z obročno kreditno kartico Visa Electron Abanke je nakup kolesa – in uresničevanje drugih želja in nakupov – bližje kot kadarkoli do zdaj. Tako kot na kolesu ne razmišljate o omejitvah, temveč vztrajno in z zagonom vozite naprej, vam obročna kreditna kartica Visa Electron omogoča, da si na videz težje uresničljive želje izpolnite takoj.

 

veo kartica abanka | Foto: Naročite svojo obročno kreditno kartico Visa Electron.

Prednosti uporabe obročne kreditne kartice Visa Electron Abanke:

- kredit nam je na voljo v vsakem trenutku,
- sami izberemo število obrokov,
- stanje porabe na obročni kartici lahko preverimo v mobilni banki Abamobi in spletni banki Abanet,
- nakupujemo brez skrbi in zapletov.

Dodatno varnost pri poslovanju s karticami doma in v tujini vam omogoča zavarovanje zlorabe kartic. To vključuje tudi zavarovanje nekaterih osebnih predmetov.

Vsako leto nam postrežejo z vse bolj privlačnimi kolesi, s katerimi bomo lahko aktivno nabirali energijo za nove naloge pred nami. | Foto: Thinkstock Vsako leto nam postrežejo z vse bolj privlačnimi kolesi, s katerimi bomo lahko aktivno nabirali energijo za nove naloge pred nami. Foto: Thinkstock

Izbirate od 2 do 12 obrokov

Podoba obročne kreditne kartice Visa Electron ne razkriva, da gre za obročno kartico. Po opravljenem nakupu se s preprostim kratkim sporočilom (SMS) odločite za število obrokov, ki je lahko med 2 in 12. Če vam ustrezata dva obroka, vam ni treba storiti ničesar, ta izbira se v odsotnosti drugačnega odgovora uveljavi samodejno.

Obročne nakupe preprosto uveljavljate na vseh prodajnih mestih po svetu (tudi prek spleta!), kjer sprejemajo kartico Visa Electron, neodvisno od tega, ali prodajno mesto ponuja obročne nakupe ali ne. V vsakem primeru vam bo z obročno kreditno kartico Visa Electron kredit vedno pri roki.

Obročna kreditna kartica Visa Electron omogoča, da si na videz težje uresničljive želje izpolnite takoj in diskretno. | Foto: Thinkstock Obročna kreditna kartica Visa Electron omogoča, da si na videz težje uresničljive želje izpolnite takoj in diskretno. Foto: Thinkstock

Do tistega nekaj več v enem trenutku

Abanka obročno kreditno kartico Visa Electron ponuja imetnikom osebnih računov Aračun, Aračun Senior in Premium.

Obročna kreditna kartica Visa Electron ni idealna le za prestižne in drage nakupe, temveč tudi za vse tiste priložnosti, ko bi si v hipu želeli privoščiti nekaj malo več. Ko se na primer ob lepem spomladanskem vremenu zaželite takoj usesti na kolo in se odpraviti lepim dogodivščinam nasproti. To in druge podobne želje lahko zdaj z obročno kreditno kartico Visa Electron prav zares uresničite dobesedno isti trenutek!

Naročite svojo obročno kreditno kartico Visa Electron.

Ne spreglejte