Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
30. 5. 2012,
12.22

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 30. 5. 2012, 12.22

8 let, 5 mesecev

Ste psihično in fizično pripravljeni na boj z ovirami?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Preizkušanje mej fizičnih in psihičnih sposobnosti na Oviratlonu se vse bolj približuje. Podporniki junijske pokljuške avanture so postali še "bencinarji" Aleš Hlad, Rok Mihelčič, Miha Špindler.

O pokljuškem avanturističnem izzivu, narejenem po vzoru urjenj specialnih enot, kjer boste svoje mesto našli ljubitelji pustolovščin in novih izzivov, smo na naših spletnih straneh že pisali. Tokrat vam razkrivamo prvo oviro, ki vas bo 16. junija pričakala na Pokljuki, in še tri slovenske športnike, ki so se odločili preizkusiti na norem poligonu in postali podporniki Oviratlona. Poleg glasbenikov Roka Trkaja, Chorchypa in Marka Vozlja, igralk Nine Ivanič in Alenke Tetičkovič ter športnikov Dejana Zavca, Saša Jereba, Luke Špika, rokometašic Krima Mercatorja, letečega Robija Kranjca so se Oviratlonu pridružili še športniki iz vrst bencinskih hlapov. Oviratlonci so tako postali še evropski prvak v supermotu in zmagovalec dirke na svetovnem prvenstvu Aleš Hlad, državni prvak v supermotu in zmagovalec prvenstva Alpe Adria Rok Mihelčič in državni prvak v quadu in enduru Miha Špindler.

Novinci v vrstah Oviratlona so se že preizkusili na eni izmed ovir, ki jo bodo v podobni obliki morali premagati tudi pokljuški avanturisti in vam jo razkrivamo v video posnetku. Kot ste lahko predvidevali, bo ena izmed preprek na osemkilometrski preizkušnji, povezana tudi z najbolj naravnim gibanjem, plazenjem. Pričakala vas bosta bodeča žica in blato, ki ju boste premagovali na svoj način, pri čemer pa vam bodo lahko pomagali tudi ostali udeleženci, saj se ključno sporočilo Oviratlona skriva v solidarnosti in medsebojni pomoči, ki nam v vsakdanjem življenju vse prepogosto manjkata.

Več o programu avanture, ki bo na Pokljuki potekala 16. junija, in prijavah si lahko preberete na naši spletni strani.

Ne spreglejte