Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
25. 5. 2022,
10.53

Osveženo pred

1 leto, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

ZTŠ Kamnik Kamnik Domžale Pohod ob reki, ki povezuje pohodništvo PR članek

Sreda, 25. 5. 2022, 10.53

1 leto, 10 mesecev

Pohod ob reki, ki povezuje, bo zopet povezal Domžale in Kamnik

Oglasno sporočilo

V soboto, 11. junija, bomo s pohodom ob Kamniški Bistrici že šestič povezali Kamničane, Domžalčane in okoličane. Organizatorji – Modre novice, Zavod za turizem in šport Kamnik ter Zavod za šport in rekreacijo Domžale – obljubljajo pozitivno vzdušje po dveh "koronskih" letih, pa tudi več druženja in zabavnega dogajanja.

PORKP_IMG_2721_RGB | Foto:

Občini Domžale in Kamnik že leta gradita poti ob reki Kamniški Bistrici, ki ustvarjajo prostor za rekreacijo v obeh občinah in ju povezujejo. Pot bomo letos že šestič povezali v rekreativno-turistično-kulturnem vzdušju s pohodom od Glavnega trga v Kamniku do Parka Martina Krpana v Domžalah.

Na 14-kilometrski trasi se bodo pohodniki lahko ustavili na več postojankah, na katerih bodo dobili žige, prav tako pa bo poskrbljeno za prijetno druženje in zabaven program: na postojankah se bodo udeleženci lahko osvežili in okrepčali, zabavali ter se seznanili s koristnimi informacijami.

PORKP_IMG_3322_RGB | Foto:

Pohodniki lahko prehodijo le del poti, ki je primerna za vse starosti in stopnje pripravljenosti (tudi za otroke); tisti, ki bodo prehodili celotno traso in zbrali vse žige, bodo nagrajeni s simboličnimi darili.

Vse aktualne informacije pred pohodom lahko udeleženci dobijo na spletni strani https://www.pohodobreki.si/ ali FB profilu @pohod ob reki.

PORKP_IMG_2963_RGB | Foto:

Tradicionalno se bosta na polovici poti pri mostu želja pod Homškim hribom srečali kamniška in domžalska občinska delegacija, ki bosta na most želja pripeli ključavnico z označbo pohoda in začetnicami obeh zavodov ter se tako simbolično zavezali k dolgoročnemu sodelovanju na področju rekreativno-turističnega povezovanja.

"Pohod ob reki, ki povezuje, je postal tradicionalen. Vsako leto skupaj s pohodniki razširimo pozitivno sporočilo: družimo in povezujmo se. Upamo, da bo tako tudi letos, ko bomo po dveh letih omejitev zaradi epidemije covid-19 zopet lahko bolj poudarili družabni del dogodka. Tudi zato je ključno sporočilo letošnjega pohoda Prijateljstvo vedno najde pot," o prihajajočem Pohodu ob reki, ki povezuje, pravi Primož Vidmar, vodja projekta Pohod ob reki, ki povezuje, v IR IMAGE d. o. o., podjetju, ki je lastnik in ustanovitelj revije Modre novice.

Naročnik oglasnega sporočila je ZTŠ KAMNIK.

Ne spreglejte