Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 2. 2017,
8.50

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

smučanje Kope

Četrtek, 23. 2. 2017, 8.50

6 let, 7 mesecev

Najugodnejša smuka med počitnicami v Sloveniji na smučišču Kope – samo na 1nadan.si!

Oglasno sporočilo

Najcenejša smuka z vključeno malico. Smučajte med počitnicami že od 7,90 evrov dalje. V to ceno je vključena tudi topla malica. Nakup vstopnic opravite na www.1nadan.si.

Smučišče Kope je koroški biser na slovenjgraškem Pohorju. Podnevi prizorišče za vso družino, ponoči pa središče zabave na Koroškem. Letošnja novost in prednost smučišča so zelo dostopne cene celodnevnih smučarskih vozovnic, ki vključujejo tudi malico. To si lahko privoščite v neposredni bližini smučišča in otroške proge.

 | Foto:

Kope so odlično družinsko smučišče, proge pa so prilagojene začetnikom in tudi vsem tisim, ki jim zavoji ne delajo težav.

Na Kopah poskrbijo, da je veselja za družine vedno dovolj. Otroci lahko na več kot 1.100 metrih nadmorske višine naredijo prve smučarske zavoje. Našli boste tako tekoči trak kot krogce, ki so primerni za majhne otroke in tiste, ki se prvih zavojev še učijo. Strokovna ekipa na področju animacije, vrhunski učitelji smučanja, primerne proge in dobra cena so le nekateri izmed razlogov, zakaj se to zimo velja odločiti za smuko na Kopah.

DNEVNA SMUKA

Dnevna vozovnica + malica (velja v ponedeljek ali torek) = 11,90 EUR → KUPI
Dnevna vozovnica + malica (velja v sredo, četrtek ali petek) = 15,90 EUR → KUPI
Dnevna vozovnica + malica (velja v soboto ali nedeljo) = 26,90 EUR → KUPI

Na Kopah te dni obratujejo čisto vse naprave. | Foto: Na Kopah te dni obratujejo čisto vse naprave.

Podlaga je vrhunsko pripravljena. | Foto: Podlaga je vrhunsko pripravljena.

NOČNA SMUKA

Nočna vozovnica + malica (velja v ponedeljek, torek, sredo ali četrtek ) = 7,90 EUR → KUPI
Nočna vozovnica + malica (velja v petek ali soboto) = 11,90 EUR → KUPI

Na Kopah lahko smučate tudi zvečer, in sicer vsak dan v tednu razen v nedeljo. | Foto: Na Kopah lahko smučate tudi zvečer, in sicer vsak dan v tednu razen v nedeljo.

OTROŠKO VARSTVO

Očka in mami, pozor! Preživita brezskrbne urice na snegu! Za vajine otroke bomo v tem času poskrbeli v prijetnem namenskem prostoru, kjer ponujamo varstvo otrok, starih od tri do šest let.

Otroško varstvo je zasnovano tako, da se vaši otroci pri nas prijetno počutijo. Skrbimo za kakovost ponudbe, zagotavljamo higienske standarde in namenjamo posebno pozornost varnosti malih obiskovalcev. Med počitnicami bomo veliko na zraku, kjer bomo iskali skriti zaklad, se sankali, izdelovali snežaka, pogledali krmišče za živali, obiskali Jetijevo deželo. V učilnici pa bomo plesali, peli, imeli ustvarjalno-likovne delavnice, pravljične urice, igrali družabne igre itd.

Otroški poligon za najmlajše obiskovalce je pripravljen. | Foto: Otroški poligon za najmlajše obiskovalce je pripravljen.

Odlična kulinarika s pridihom domačnosti

Razvajajte brbončic med smuko ali po njej! Naj bo to domač narezek, gobova juha z žganci ali pohorski lonec, pri nas se domača kuhinja zliva z bogastvi svetovnih okusov. Posebnost nakupa vozovnic prek portala 1nadan.si je ravno topla malica, ki je že všteta v ceno vozovnice.

Gobova juha z ajdovimi žganci | Foto: Gobova juha z ajdovimi žganci

Ekskluzivna prodaja najcenejših vozovnic prek portala 1nadan.si

Izognite se gneči in nakup smučarskih vozovnic opravite kar doma, z naslanjača. Nakup na www.1nadan.si je hiter in preprost. Kupon 1nadan.si lahko kupite tudi na vseh bencinskih servis Petrol po vsej Sloveniji.

 

Ne spreglejte