Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
22. 11. 2014,
22.30

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 22. 11. 2014, 22.30

8 let, 5 mesecev

Kralj in kraljica teka na Kristalno palačo sta Matjaž Mikloša in Karmen Klančnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Kralj in kraljica atraktivnega teka na Kristalno palačo v Ljubljani sta Matjaž Mikloša in Karmen Klančnik, v kategoriji Step Up sta slavila Jasmina Klančnik in Matic Dovžan.

V ljubljanskem malem mestu so danes izvedli prvi tek na Kristalno palačo, ki je po besedah tiskovnega predstavnika Gregorja Zalokarja privabil skoraj 400 tekmovalcev. S 459 stopnicami, kolikor jih ponuja najvišja stavba v Sloveniji, sta najhitreje opravila Matic Dovžan, ki je za pot potreboval eno minuto in 52 sekund, med dekleti pa je slavila Jasmina Klančnik, ki je 20 nadstropij pretekla v času dveh minut in 55 sekund.

V najzahtevnejši kategoriji, Ekstremni Step Up, kjer tekače čaka trikratna pot do vrha oziroma 1.377 stopnic, sta slavila Matjaž Mikloša (5:50) in Karmen Klančnik (7:29), ki sta s tem postala kralj in kraljica teka na Kristalno palačo.

Dogajanje sta povezovala Andrej Težak – Tešky in David Urankar, za zabavni del so poskrbeli urbani športniki in plesalci Urban Roof ter DJ Teo, uradni časomerilec je bil Timing Ljubljana, dogodek pa je bilo v neposrednem prenosu mogoče spremljati preko portala vzivo.si.

Ne spreglejte