Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 10. 2020,
13.49

Osveženo pred

3 leta, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

smučanje Hervis PR članek

Sreda, 28. 10. 2020, 13.49

3 leta, 5 mesecev

5 nasvetov za ugoden nakup smuči še pred sezono

Oglasno sporočilo

Vsi se zavedamo, da smučanje ni poceni športna dejavnost. A to ne pomeni, da morate za svoje smuči in smučarske čevlje plačati visoke cene. Ugodne ponudbe so povsod, samo vedeti morate, kje in kdaj jih najdete. Poceni ne pomeni nujno slabe kakovosti, ampak le namiguje na izvrstne akcije. Ne bodite eden izmed tistih, ki na nakup smuči čaka do zadnjega hipa in zato ne najde ustreznega para. Tako je tudi samo smučanje manj prijetno, saj smuči niso prilagojene našim potrebam, predznanju in smučarskemu slogu.

Preverite smuči v Hervisovi spletni trgovini ali pa se pripravite na Black Friday in si svoj sanjski par priskrbite po noro ugodni ceni! | Foto: Preverite smuči v Hervisovi spletni trgovini ali pa se pripravite na Black Friday in si svoj sanjski par priskrbite po noro ugodni ceni!

Toplo vam priporočamo, da si lasten par priskrbite še pred začetkom sezone, da se izognete dolgim vrstam in da izkoristite izjemne predsezonske akcije. V prispevku smo za vas pripravili nekaj koristnih nasvetov, s katerimi bo nakup poenostavljen in nikakor stresen ali težaven

1. Pred izbiro odgovorite na nekaj preprostih vprašanj

Če vam opredelitev različnih lastnosti smuči nikakor ne pomaga pri izbiri, saj ne veste, kaj zares potrebujete, si najprej zastavite nekaj preprostih vprašanj. Ne glede na to, ali boste nakup opravili prek spleta ali pa v trgovini s pomočjo svetovalca, vam bodo odgovori na spodnja vprašanja izredno pomagali in celo skrajšali vaš nakupni čas:

  • Na kakšnem terenu želim smučati?
  • Kateri tip smučarja sem (se zadržujem v parku na skakalnicah ali bolj uživam v hitrosti in zavojih)?
  • Kakšen proračun imam?
  • Približno koliko dni smučam v eni sezoni?
  • Kakšno je moje predznanje (sem popoln začetnik, smučam nekaj let ali popolnoma obvladam šviganje po strminah)?

2. Poiščite ustrezen par smuči

Poznavanje vaših potreb vas bo zagotovo pripeljalo bližje ustreznemu paru smuči in neznansko poenostavilo vaš nakup. Samo zato, ker so določene smuči »vroč« model leta, še ne pomeni, da je najprimernejši za vaše potrebe in sposobnosti. Vzemite si nekaj časa in preverite ponudbo različnih znamk. Katera cenovno in funkcionalno najbolj ustreza vašim potrebam? Ko najdete nekaj primernih parov smuči, je veliko lažje spremljati akcije ali pa pri več ponudnikih preveriti njihove cene za isti artikel. Enako velja za smučarske čevlje, smučarske hlače in ostalo opremo.

Če ste navdušen smučar, si boste slej ko prej morali omisliti lastno opremo. | Foto: Če ste navdušen smučar, si boste slej ko prej morali omisliti lastno opremo.

3. Izkoristite izjemne spletne ponudbe

Nekatere mega spletne trgovine celo leto nudijo izjemne akcije, na primer Hervis s svojo ugodno ponudbo smuči. Nakupovanje prek spleta je neverjetno udobno, saj vse lahko opravite s preprostim klikom v manj kot minuti. Pozabite na gneče v garderobnih kabinah in na dolge vrste pri plačevanju. Obenem si za ogled artiklov lahko vzamete ves potreben čas, ne da bi vas skrbelo, da na pomerjanje čakajo ostali kupci. Če se izkaže, da je artikel drugačen od pričakovanega, pa ga lahko preprosto zamenjate ali vrnete za kupnino.

4. Pripravite se na veliki razprodajni dogodek, kot je Black Friday.

Eden izmed načinov, kako si priskrbeti ugodne smuči, je na velikem razprodajnem dogodku, kot je Black Friday. Letos se ga lahko udeležite 27. novembra, vendar vam priporočamo, da se predhodno ustrezno pripravite, da ne ostanete praznih rok.

  • Spremljajte in primerjajte oglase različnih ponudnikov, da se takoj odpravite oziroma odklikate v trgovino z najboljšo akcijo.
  • Črni petek že dolgo ni več enodnevni dogodek, zato nakupovanje začnite zgodaj. Najboljši artikli bodo tako pošli že pred črnim petkom.
  • Ustvarite dober načrt za nakupovanje. Žal na črni petek ne smete biti niti pet minut prepozni.

Ugodne smuči si lahko pridobite na veliki razprodajni dan Black Friday.  | Foto: Ugodne smuči si lahko pridobite na veliki razprodajni dan Black Friday. 

5. Preverite sezonsko odprodajo

Če se slučajno ne morete udeležiti velikih razprodajnih dogodkov ali pa vam prevelika gneča dela preglavice, potem preverite izjemne posezonske odprodaje, ki se za smuči in smučarsko opremo ponavadi odvijajo marca. Skrivnost iskanja odličnih ponudb je potrpljenje, in če lahko počakate do konca sezone ali celo poletja, boste zagotovo našli lansko opremo po drastično znižanih cenah. V Hervisu pa vse to lahko najdete celo leto!


Naročnik oglasnega sporočila je Hervis.

Ne spreglejte