Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 11. 2008,
11.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 28. 11. 2008, 11.32

8 let, 5 mesecev

Znova malonogometni spektakel v Lukni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Mariborska dvorana Lukna bo 16. in 17. januarja 2009 gostila malonogometno tekmovanje PrvaLiga Telekom Slovenije All Star 2009. Nastopilo bo dvanajst ekip. Vse prvoligaške in vodilni drugoligaški.

Naslov zmagovalcev bodo branili Koprčani, ki so se 6. januarja na prvi izvedbi malonogometnega tekmovanja na odboj PrvaLiga Telekom Slovenije All Star presenetljivo dokopali lovorike. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Amer Jukan, ki se bo najverjetneje tekmovanja udeležil tudi prihodnje leto, le da tokrat v dresu Interblocka.

Direktor Združenja nogometnih prvoligaških klubov (ZNPL) Mitja Hlastec je zaupal, da bodo stroški malonogometnega spektakla na umetni travi znašali 40.000 evrov, ki ju namerava prireditelj - ZNPL - kriti s prodajo vstopnic in s sredstvi trženja. Sredi januarja bo v štajerski prestolnici nastopilo 12 klubov, ki bodo podobno kot na prvi izvedbi sestavljali dve skupini s po šestimi ekipami. Desetim prvoligaškim moštvom se bosta pridružila še najboljša iz drugoligaške konkurence, jesenski prvak Olimpija Ljubljana in prvi zasledovalec Aluminij Kidričevo. V četrtfinale se bodo uvrstile najboljše štiri ekipe iz vsake skupine, nato pa se bodo začeli izločilni boji.

Vsako moštvo bo lahko v svoje vrste povabilo dva neregistrirana igralca. Januarja 2008 so na ta račun nastopila številna znana imena (Zlatko Zahovič, Nastja Čeh, Stipe Balajić, Faik Kamberović, Samir Zulič, Dušan Kosič, Matjaž Florjančič, Goran Gutalj, Borut Mavrič, Muamer Vugdalič in ostali).

Ne spreglejte