Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
18. 10. 2008,
22.04

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 18. 10. 2008, 22.04

8 let, 5 mesecev

Zahora: Pomemben je zmagoviti niz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Zmagoviti pohod nogometašev Interblocka se nadaljuje. Po treh primorskih klubih je padel tudi velenjski Rudar, Ljubljančani pa se tako počasi približujejo mestom, kamor tudi spadajo.

Dario Zahora, strelec dveh zadetkov za Interblock: "Že pred srečanjem sem dejal, da je najpomembneje, da nadaljujejo z zmagovitim nizom. Vedeli smo, da nas čaka težko srečanje. Po drugem zadetku se nam je ponudila priložnost, da vodstvo povišamo na 3:0 in srečanje odločimo v našo korist ter tekmo lažje pripeljemo do konca. V prvem polčasu smo tekmece 'nevtralizirali', saj niso imeli veliko priložnosti za zadetek in do drugega gola smo imeli inciativo. Velenjčani so dobra in neugodna ekipa, dosegli so zadetek in na koncu so iskali priložnosti za izenačenje. Pomembno je, da smo zmagali … Nedvomno moramo biti srečni, da smo uspeli obdržati rezultat 2:1 in zmagali četrtič zapored. Dobili smo določeno stabilnost, ki je sicer nismo imeli na prvih tekmah."

Benedejčič: Čestitke za dobro in borbeno igro

Igor Benedejčič, pomočnik trenerja Interblocka: "Mislim, da smo po vodstvu z 2:0 kontrolirali tekmo. Ko so Velenjčani dosegli zadetek, smo imeli veliko problemov, saj nikakor nismo mogli zadržati žoge na sredini igrišča. Nismo izkoristili nekih polpriložnosti, ki so se nam ponujale, tako da smo na koncu imeli tudi nekaj sreče. Vendar bi vseeno čestital svojim fantom za dobro in borbeno igro ter novo zmago. Že v sredo nas čaka Primorje, kamor odhajamo samozavestni."

Pušnik: Fantje so odigrali najslabšo tekmo

Marijan Pušnik, trener Rudarja: "Čestitke domači ekipi za zasluženo zmago. Imeli so lahko delo, saj so moji fantje odigrali, odkar smo v prvi ligi, najslabšo tekmo. Tako slabo namreč nismo igrali niti v drugi ligi. Največjo krivico prevzemam tudi nase, saj nisem pravilno izbral enajst, za tokrat preveč nerazpoloženih igralcev, pa tudi menjave niso opravile svoje naloge, kvečjemu so naredile še velike napake pri drugem zadetku. Tokrat smo enostavno igrali preslabo in šele pri zaostanku z 0:2 smo se zbudili in začeli vsaj malo igrati. Zelo sem razočaran … Nekateri fantje so odigrali vsak svojo tekmo in nismo bili niti približno 'knapi' – rudarji, torej tisti, ki smo bili na zadnjih tekmah kompaktno moštvo in se je organizirano branilo in dobro napadalo. Največji podatek je ta, da smo v prvem polčasu, vsaj tako se mi zdi, zgolj enkrat streljali na vrata domačega vratarja."

Ne spreglejte