Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
17. 3. 2014,
7.27

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Wayne Rooney Steven Gerrard Liverpool Manchester United Old Trafford

Ponedeljek, 17. 3. 2014, 7.27

3 leta, 12 mesecev

Wayne Rooney: Eden najbolj črnih dni v moji karieri

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Wayne Rooney je priznal, da je bil nedeljski poraz s 3:0 na Old Traffordu proti Liverpoolu eden najbolj žalostnih trenutkov v njegovi karieri.

Angleški napadalec po novem polomu pred domačimi gledalci ni mogel skriti razočaranja, katerega razlog je bil v prvi vrsti Steven Gerrard z dvema zadetkoma z enajstmetrovke, končni izid pa je postavil Luis Suarez. "To je bil eden najtežjih in najbolj črnih dni v moji karieri. Ta poraz proti Liverpoolu bo res težko požreti," so bile prve misli 28-letnega napadalca, otroka Evertona in velikega sovražnika Liverpoola, po petem domačem spodrsljaju rdečih vragov v tej sezoni.

Nov rekord na OT: tri enajstmetrovke za gostujoče moštvo

"Nihče si ni želel poraza, sploh pa ne na tak način, na svojem štadionu, pred svojimi navijači. Res ni prijeten občutek," je nadaljeval Rooney, a Liverpoolčani so bili res dobri in če potegnemo črto, so tudi zasluženo zmagali.

Treba je seveda povedati, da je bil Liverpool nagrajen s kar tremi enajstmetrovkami, to se v gledališču sanj še nikoli ni zgodilo, upravičeno dosojena pa je bila le prva, ko je Rafael, sicer nenamerno, igral z roko. Izkušeni Steve G je dve izkoristil, tretjo pa poslal v vratnico. "Po zaostanku smo hoteli v drugem polčasu napasti z vsemi topovi, a že na samem začetku je sodnik pokazal na novo enajstmetrovko za goste. Zavedali smo se, da bo zaostanek dveh zadetkov težko nadoknaditi, a se nismo predali, napadali smo, poskušali vse, imeli tudi nekaj lepih priložnosti, a ni šlo," je sklenil razočarani Rooney.

Že v sredo konec sezone za rdeče vrage?

Manchester United se bo po novi klofuti moral hitro pobrati, saj jih že v sredo čaka povratno srečanje lige prvakov proti Olympiacosu. Pred domačimi gledalci bodo lovili zaostanek dveh zadetkov, v Pireju je bilo 2:0 za Grke, a le malokdo verjame, da so ob mizerni formi, ki jo kažejo, tega sposobni. Če Unitedu ne uspe, je sezone za pozabo tako rekoč predčasno konec.

Olympiacos bo v Manchester prišel z lepo popotnico, saj so si po zmagi nad Panthrakikosom (2:0) pet krogov pred koncem prvenstva že zagotovili 41. državni naslov.

Ne spreglejte