Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Nedelja,
10. 8. 2014,
21.58

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

NK Olimpija NK Olimpija tatvina

Nedelja, 10. 8. 2014, 21.58

8 let

Trener in navijači obsojajo tatvino: oškodovanih 13 nogometašev Olimpije

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Olimpije so v Domžalah izpolnili cilj in premagali prvoligaškega novinca. Po srečanju pa jih je čakal šok, saj so postali žrtve tatvine. Policija vodi preiskavo.

Nepridipravi so nogometašem Olimpije, ki so se v slačilnice podali zadovoljnih obrazov, saj so Radomlje premagali s 4:1, odtujili ogromno pomembnih osebnih stvari. Zmanjkalo je veliko mobilnih telefonov, denarnic, avtomobilskih ključev, pa tudi športne opreme. V ljubljanskem klubu še ocenjujejo višino škode, po prvih neuradnih podatkih naj bi znašala okrog 20.000 evrov. Še bolj kot finančna škoda pa zeleno-bele boli šok, saj so postali žrtve na štadionu v neposredni soseščini Ljubljane, kjer so gostovali že velikokrat.

"Nedvomno je slast zmage skazil dogodek med tekmo, ko so igralci ostali brez svojih osebnih stvari. Žal mi je, da se takšne zadeve dogajajo, a jih je treba obsoditi in v prihodnje storiti vse, da podobnih tatvin ne bo več," je o neljubem dogodku dejal razočarani trener Olimpije Darko Karapetrović.

Olimpija podcenila Radomlje, zmaga je ne sme uspavati

Kaj pa je trener Karapetrović, ki ima v tej sezoni na slovenskih zelenicah stoodstotni izkupiček, dejal o srečanju, ki ga je zelo zgodaj odprl zadetek v mreži Ljubljančanov?

"Na začetku smo malce podcenili nasprotnika in bili za takšen pristop hitro kaznovani. Na srečo smo zadeli ob pravem trenutku, fantom pa sem v garderobi naročil, naj nadaljujejo svojo igro. Nanje smo konstantno pritiskali, kar se nam je obrestovalo s tremi novimi zadetki v drugem polčasu. Zmaga je potrditev dobrega dela v premoru, zdaj pa so naše misli že osredotočene na naslednjega nasprotnika," je po dvoboju dejal trener, ki mu novi (stari) športni direktor Milenko Ačimović, v Domžalah je sedel na klopi, kar v prejšnjem obdobju pri zeleno-belih ni počel, zelo zaupa.

Zaupa mu tudi Nik Omladič, ki je ponovno zablestel s prostim strelom. Po Krki je na atraktiven način zatresel še mrežo Radomelj.

"Po prvem zadetku Radomelj smo potrebovali nekaj minut, da smo se vrnili, na koncu pa rutinirano zmagali. Ta zmaga nas nikakor ne sme uspavati, saj moramo nadaljevati v podobnem ritmu tudi na naslednjih tekmah," je po dvoboju dejal zvezni igralec ljubljanskega kluba, ki ga je tako kot soigralce čakalo neprijetno presenečenje, ko je obiskal slačilnico.

Policisti s preiskavo nadaljujejo. V nedeljo so bili ob 21.20 obveščeni o vlomu v garderobo v Športnem parku v Domžalah. Kaznivo dejanje je bilo storjeno med 19. in 21. uro. "Neznani storilci so odtujili več mobilnih telefonov, nakit, gotovino, drese, športno opremo ... Ob tem so oškodovali 13 oseb in nogometni klub za okoli 6.000 evrov, materialna škoda pa še ni dokončna. Storilci še niso odkriti, o vseh ugotovitvah in zbranih obvestilih pa bo obveščeno tožilstvo," je sporočil Vinko Stojnšek, predstavnik za odnose z javnostmi PU Ljubljana. Kaj bo pokazala preiskava?

Ne spreglejte