Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 8. 2011,
12.39

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Carlos Tevez

Ponedeljek, 8. 8. 2011, 12.39

7 let, 12 mesecev

Tevez nazaj v Manchestru, a za koliko časa?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Argentinec Carlos Tevez je pričakovano danes dopoldne prišel na trening kompleks Manchester Cityja. Njegova prihodnost, kje bo nadaljeval kariero, ostaja negotova.

Arentinski napadalec se je danes v Carrington, kjer ima City trening kompleks, pripeljal s črnim Hummerjem. ''Objet'' s svojim varnostnikom se je potem odpravil v notranjost kompleksa.

Tevez še vedno ne skriva, da hoče oditi iz Manchestra in bržčas mu bodo vodilni pri Cityju to tudi ugodili. Potem ko je v vodo padel prestop v brazilski Corinthias, se kot Argentinčev najbolj verjeten novi delodajalec zdi milanski Inter.

Prejšnji teden je italijanska La Gazzetta poročala, da se je Manchester City že vse dogovoril z ofenzivnim vezistom Wesleyjem Sneijderjem, potem je sicer vse skupaj zanikal Britanski Skysport. Težko je reči, da v poročanju italijanskega časnika ni niti malo resnice, saj bi se lahko kluba dogovorila za menjavo igralcev. Sprva se je pri tej potezi klubov največkrat omenjalo brazilskega branilca Maicona, sedaj pa bo njegovo vlogo prevzel Nizozemec, ki naj bi preselil v City plus kakšen milijon, v nasprotno smer pa bo potoval Tevez.

Sneijder v City, United ga ne potrebuje?

Ne glede na to, da se Sneijderja že skozi celoten prestopni rok povezuje z angleškim prvakom Manchester Unitedom, pa ne gre verjeti, da bi ''rdeči vragi'' dejansko podpisali z Nizozemcem. Na včerajšnji tekmi angleškega superpokala se je lepo videlo, da Sir Alex Ferguson že ima mlado, a zelo kvalitetno moštvo in je z njim več kot zadovoljen. Poleg izjemnega mladega Toma Cleverleyja,Michaela Carricka in Andersona, bo ''Fergie'' kaj kmalu lahko računal še na Darrena Fletcherja, na sredini lahko igra tudi veteran Ryan Giggs. Okoli 35 milijonov funtov kolikor zahteva Inter za Sneijderja se zdi zelo draga predvsem pa nepotrebna naložba za usluge Sneijderja, ki po vrhu vsega zahteva še astronomsko plačo.

''Vse kar vem je, da Inter potrebuje denar in da sem sam naprodaj, če seveda pride prava ponudba. Po prijateljskem reprezentančnem obračunu z Angleži imam pet dni prosto in takrat se bomo odločili kako in kaj. Vesel sem, da se zame zanimata kluba kot sta Man Utd in City, a kaj več o moji prihodnosti ne morem povedati, ostaja skrivnosten 27-letni že z eno nogo sinje-moder Sneijder.

Ne spreglejte