Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 1. 2008,
21.18

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 25. 1. 2008, 21.18

8 let, 5 mesecev

Švicarji premagali Domžalčane v Italiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Domžalčani se v teh dneh mudijo na pripravah v italijanskem Covercianu, kjer so tudi že odigrali prvo tekmo in izgubili. Z 1:0 je zmagal švicarski Xamax.

Slovenski državni prvaki se v italijanskem pripravljalnem taboru pripravljajo pred nadaljevanjem prvenstva že vse od torka. Medtem so odigrali tudi prvo prijateljsko srečanje, tekmec pa je bila petouvrščena ekipa švicarskega prvenstva Xamax. Edini zadetek je padel v 24. minuti, ko je zadel Julio Hernan Rossi. Slaviša Stojanovič je ekipo dodobra premešal, in tako je od prve minute srečanje začela sledeča enajsterica: Nemec, Pokorn, Elsner, Zec, Apatič, Žinko, Juninho, Kirm, Zahora, Janković in Dvorančič. V nadaljevanju pa so priložnost dobili še; Aljančič, Peškar, Hanžič, Brezič, Čoralič, Semler, Medina ter Žeželj. Predvsem gre izpostaviti Semlerja in Čoraliča, ki sta prvič zaigrala v dresu novega kluba.

Prišlo pa je tudi že do prvih poškodb, ki so predvsem posledica napornih treningov. Tako so na spisku poškodovanih vratar Darko Brljak, ki ima težave s hrbtom, po posebnem programu pa vadita tudi Blaž Zalar, ki ima nategnjeno zadnjo stegensko mišico in Ivan Knezović, ki si je v sredo poškodoval ahilovo tetivo.

Ne spreglejte