Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 9. 2008,
14.22

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 23. 9. 2008, 14.22

8 let, 5 mesecev

Šturm: Samozavest ni načeta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Državni prvaki iz Domžal bodo v 10. krogu PrveLige Telekom Slovenije skušali prekiniti črni niz in se z zmago proti Primorju vrniti na zmagovite tirnice.

Zadnja poraza v pokalnem tekmovanju z Livarjem (1:4) in v prvenstvu z Labod Dravo (0:3) sta v vrste državnih prvakov vnesla nekaj nemira, zato jim po eni strani celo odgovarja, da je naslednja preizkušnja že sredi tedna.

Primorje doma še boljše

"Tekme si hitro sledijo, zato je potrebno na poraz čim prej pozabiti in skušati popraviti slab vtis. Pričakujem težko tekmo, saj Primorje v Ajdovščini igra še bolje. Kljub temu pa gremo na zmago," razmišlja Jani Šturm.

Primorec je po prihodu iz škotskega drugoligaša FC Dundeeja krstni nastop v "rumeno-modrem" dresu doživel šele proti Labod Dravi, saj je bil nekaj časa poškodovan. "Ni lepo debitirati s porazom, vendar tak je nogomet. Po treh treningih sem prvič zaigral in odigral nekaj več kot en polčas. Bilo je naporno, zato potrebujem še nekaj časa, da se fizično bolje pripravim," dodaja napadalec, ki je bil s HiT Gorico tudi državni prvak.

Vsi komaj čakajo, da nas napadajo

Domžalčani so po 9. krogih izgubili šele prvič in so še naprej vodilni, vendar pa se po zadnjih rezultatih poraja vprašanje o samozavesti. "Naša samozavest ni načeta. V nogometu pride padec, zato upam, da bomo čim prej na to pozabili in zmagali že proti Primorju. Vendar pa se mi zdi, da vsi komaj čakajo na priložnost, da nas lahko napadajo," je kritičen Šturm.

Trener Robert Pevnik znova najbrž ne bo mogel računati na branilca Janeza Aljančiča, ostali nogometaši naj bi bili nared.

Srečanje v Ajdovščini se bo pričelo v sredo ob 16. uri, v vlogi glavnega sodnika pa bo Roberto Ponis.

Ne spreglejte