Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
27. 4. 2008,
12.51

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 27. 4. 2008, 12.51

8 let, 5 mesecev

Stojanovič: Na igrišču se sprehajajo kot "državni prvaki"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Domžal so proti na dno prikovanemu Livarju iztržili "zgolj" neodločeni rezultat in razlika aktualnih državnih prvakov pred Koprčani tako še vedno ostaja šest točk.

Slaviša Stojanovič, trener Domžal: "Ekipa Livarja je tokrat zasluženo osvojila točko, saj je pokazala, kako se igra nogomet, če imaš seveda karakter in hrbtenico, kaj šele, če se boriš za velike stvari. Oni so dejansko odpisani in so se znali boriti za barve svojega kluba ter svojo eksistenco. Vse to mi tokrat nismo pokazali skozi celotno tekmo, morda zgolj v določenem momentu, kar je bilo absolutno premalo … Če greš tako nonšalantno in s tako veliko prepotentnostjo na tekmo, kot smo mi šli v prvi polčas, te enostavno neka višja sila kaznuje, kot je tokrat nas. S prvega pravega strela na vrata so tekmeci dejansko zadeli in zasluženo, kot sem že dejal, osvojili točko. Lahko rečem, da sem izjemno razočaran, in sicer ne zaradi rezultata, ampak … Večina fantov se ne zaveda, zakaj se sploh bori … Veliko fantov ne razume, da je nekdo to 'njivo zoral', oni pa so prišli na 'lepo' in so si nalepili etiketo Domžale ter se sedaj na igrišču sprehajajo kot 'državni prvaki'. Morali bodo namreč dati mnogo več od sebe in bistveno pokazati neko večjo željo po uspehu, in to ne zgolj enkrat na tri tedne …"

Kavčič: Čestitke fantom na borbenosti in odnosu

Tomaž Kavčič, trener Livarja: "Čestital bi fantom na borbenosti in odnosu, saj se nahajamo v težkem položaju. Vsako srečanje moramo namreč iti na polno. Glede same igre lahko rečem, da se nismo prišli v Domžale branit, ampak smo poskušali tudi igrati. V drugem polčasu se sicer to ni dalo, saj so nasprotniki pritisnili … Menim, da se v Ivančno Gorico zasluženo vračamo s točko."

Kastelic: Z borbenostjo do remija

David Kastelic, strelec zadetka za Livar: " Mislim, da smo si točko zaslužili, saj smo bili prvi polčas enakovredni, morda celo nekoliko boljši, v drugem pa smo malce popustili. Če nam na prejšnjih srečanjih ni uspelo, se nam je tokrat z borbenostjo vendarle povrnilo. Res je, da smo že odpisani, a imamo mlado ekipo in nekaj perspektivnih igralcev, ki se lahko tukaj dokažejo in v naslednji sezoni branijo barve katerega drugega prvoligaškega kluba. Kar se tiče samega Livarja lahko rečem, da je bil v preteklosti že stabilen drugoligaš in je v tej sezoni okusil tudi slast prvoligaške druščine. Če se bo ekipa sestavila na začetku sezone, se bo Livar vsekakor boril za vrh druge lige."

Kirm: Ni se zgodilo ničesar tragičnega

Andraž Kirm, strelec zadetka za Domžale: "Pričakovali smo tako srečanje. Nekateri so sicer govorili, da bo to lahka tekma, a sami smo se zavedali, da še zdaleč ne bo tako. Igralci Livarja le niso tako slaba ekipa kot kaže prvenstvena lestvica. Morda prvi polčas nismo igrali tako kot smo si želeli, v drugem delu igre pa smo bili boljši nasprotnik, ustvarili smo si priložnosti in tudi zadeli, zatem pa je bilo malce nesporazuma v obrambni vrsti, posledično pa smo dobili nesrečen gol. Treba je čestitati igralcem Livarja ob borbi in doseženi točki. Potrebno je dvigniti glave in iti naprej, saj se ni zgodilo ničesar tragičnega."

Ne spreglejte