Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Petek,
30. 5. 2008,
18.31

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 30. 5. 2008, 18.31

8 let, 5 mesecev

Srebrničev debi v trenerskih vodah

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
HiT Gorica in Livar bosta v soboto igrali rezultatsko nepomembno tekmo zadnjega, 36. kroga PrveLige Telekom Slovenije. Pri Goričanih bo v vlogi trenerja debitiral Miran Srebrnič.

HiT Gorica je že zasedla tretje mesto v prvenstvu in bo v naslednji sezoni igrala v pokalu intertoto. Zadnjo tekmo sezone bo odigrala brez Darka Milaniča, ki je zapustil Novo Gorico in odšel v Ljudski vrt, kjer bo v vlogi trenerja Maribora nadaljeval trenersko pot. Na zadnji tekmi bo Goričane vodil Miran Srebrnič, dolgoletni kapetan in legenda kluba. ''Čeprav bomo tudi če izgubimo ob koncu tretji, bomo dali vse od sebe, da zmagamo. Ni vseeno, ali sezono zaključiš s porazom, remijem ali zmago. Važno je, da se poslovimo s tremi točkami,'' je povedal Srebrnič, ki še ne ve, ali bo trener Gorice ostal tudi po koncu sezone.

''Vemo, da nam je Livar v tej sezoni odščipnil že štiri točke in je ena najbolj neugodnih ekip za nas. Prav zato se želimo nogometašem iz Ivančne Gorice maščevati in jih poraziti,'' pravi trener Gorice in dodaja: ''Igralci bodo morali prikazati resen pristop. Igramo pred domačimi navijači, od katerih se bomo skušali posloviti na pozitiven način. Zmaga je nuja. Tudi sicer pa je dejstvo, da bom sam dal vse od sebe, da osvojim poln izkupiček. Tokrat bom namreč debitiral v trenerski vlogi,'' je še povedal Srebrnič.

Ne spreglejte