Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 11. 2008,
8.19

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 24. 11. 2008, 8.19

8 let, 5 mesecev

S Šeligo nič hujšega

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Z vratarjem slovenskega prvoligaša MIK CM Celja, Aleksandrom Šeligo, ki se je poškodoval na sobotni tekmi proti Luki Kopru, ni nič hujšega.

MIK CM Celje je v 18. krogu PrveLige Telekom Slovenije igralo proti Luki Kopru in zmagalo z 2:1 ter še vedno zaseda visoko drugo mesto na prvenstveni razpredelnici.

V 62. minuti sobotne tekme se je po trku z nasprotnikovim napadalcem Patrikom Ipavcem poškodoval domači vratar. Aleksander Šeliga je obležal nezavesten in predčasno končal s tekmo. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer so k sreči ugotovili, da z njim ni nič hujšega.

''Preventivno so me odpeljali na pregled v bolnišnico, kjer sem čez noč ostal na opazovanju. K sreči z menoj ni nič hujšega. Zdravniki so mi svetovali dva dni počitka. V kolikor ne bo zapletov, bom v torek že treniral,'' je za uradno klubsko spletno stran povedal občasni slovenski reprezentant.

Nogometaše MIK CM Celja do konca jesenskega dela prvenstva čakata še dve tekmi. Doma se bodo pomerili proti velenjskemu Rudarju, v gosteh pa bodo igrali proti ptujski Labod Dravi.

Ne spreglejte