Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Torek,
30. 6. 2015,
7.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ronaldinho Sašo Fornezzi

Torek, 30. 6. 2015, 7.36

8 let

Ronaldinho odhaja v Turčijo, kjer bo igral skupaj s Slovencem

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Brazilski nogometni virtuoz, nekoč uradno najboljši na svetu, Ronaldinho bo svojo pot očitno nadaljeval pri turškem prvoligašu Antalyasporu.

V letih 2004 in 2005 najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho bo v novi sezoni, kot vse kaže, navduševal v Turčiji. Ne pri Bešiktašu, s katerim so ga povezovali pred časom, pač pa v Antalyasporu. Novica še ni uradno potrjena, a naj bi bila v prihodnjih dneh.

Predsednik tega ambicioznega novopečenega turškega prvoligaša Gultekin Gencer je v pogovoru za turško športno televizijo TRT Spor potrdil prihod 35-letnega asa, ki je z Brazilijo leta 2002 osvojil njen zadnji naslov svetovnega prvaka.

Ne samo Ronaldinho, tudi Samuel Eto'o

"Dosegli smo dogovor z Ronaldinhom. V dveh dneh bo prestop uradno potrjen," je dejal prvi mož novopečenega turškega prvoligaša, pri katerem vloga prvega vratarja pripada nekdanjemu občasnemu reprezentantu Slovenije Sašu Fornezziju.

Ne le nekdanji as Gremia, PSG, Barcelone, Milana, Flamenga, Atletica Mineira in mehiškega Queretara, s katerim je pogodbo prekinil pred časom, v novi sezoni naj bi za Antalyaspor igral tudi kamerunski zvezdnik Samuel Eto'o.

To pa še ni vse, v kratkem naj bi pri tem klubu iz Antalye predstavili še eno zvenečo okrepitev. "Pogodbo bomo podpisali s še enim zvezdnikom," je obljubil njegov predsednik.

Skupaj sta osvojila že kopico lovorik

Ni kaj, Fornezzi bo imel v novi sezoni očitno ob sebi zvezdniško zasedbo, s katero bo lahko razpredal o tem, kako je osvajati največje nogometne lovorike.

Ronaldinho in Eto'o, nekoč soigralca pri Barceloni, sta bila večkrat evropska prvaka, svetovna klubska prvaka, naslove pa osvajala tudi v Italiji in še marsikje.

S čim so ju Turki prepričali, še ni znano, a verjetno ni skrivnost, da so ta dva ljubitelja velikega luksuza najverjetneje prepričali z ogromno denarja.

Ne spreglejte