Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Nedelja,
11. 5. 2008,
17.42

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 11. 5. 2008, 17.42

8 let, 5 mesecev

Rob: Hvala Mariboru za spektakel

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometni spektakel v Ljudskem vrtu se je razpletel po najlepših željah. Vsaj kar se tiče gostiteljev. Trenerja Maribora in Nafte sta po tekmi podala mnogo pohval imenitnemu občinstvu.

Branko Horjak, trener Maribora: ''Občinstvo je bilo odlično. To je bila fenomenalna otvoritev nogometnega štadiona, kakršno si je Maribor tudi zaslužil. Do 3:1 smo bili na igrišču 'superiorni', nato pa smo se očitno zadovoljili s tem rezultatom, pobudo pa je prevzela Nafta. Vseeno smo uspeli zadržati prednost do konca. Rad bi tudi pohvalil sojenje Darka Čeferina. Bilo je zares vrhunsko.''

Damir Rob, trener Nafte: ''Hvala Mariboru za spektakel. Otvoritveno tekmo v Ljudskem vrtu sta odigrala prava tekmeca, Nafta kot najstarejši, Maribor pa kot 'najtrofejnejši' klub v Sloveniji. Gledalci so lahko uživali v predstavi, videli so štiri lepe zadetke, veliko priložnosti na obeh straneh, polni ritem igre pri obeh ekipah ... Rad bi čestital mojim fantom. Z malce bolj pametno igro bi lahko po vodstvu sicer izcimili še kaj več. Če bi krenili v drugi polčas z neodločenim rezultatom, bi se lahko končala tekma tudi drugače. Takšna tekma se lahko v Sloveniji odigra le v Mariboru''.

Ne spreglejte