Prva okrepitev Maribora srbski napadalec

Slovenski državni in pokalni prvaki, nogometaši Maribora, imajo prvo okrepitev. V klub je prišel srbski napadalec Nikola Komazec.
Prva okrepitev Maribora srbski napadalec

Štiriindvajsetletni in 189 centimetrov visoki napadalec je podpisal triletno pogodbo, v Mariboru pa bo nosil dres s številko 21. V Ljudski vrt prihaja kot prost igralec brez odškodnine, zapolnil pa naj bi vrzel po odhodu najboljšega strelca v minuli sezoni Daliborja Volaša.

V minuli sezoni je Nikola Komazec nosil dres romunskega prvoligaša Petrolul Ploiesti, za katerega je zabil zgolj dva gola v 12 prvenstvenih nastopih. Pred tem je bil član Hajduka iz Kule, s katerim se je leta 2007 pomeril tudi proti Mariboru in vijoličastim tudi zabil gol. Kar dva. Takrat je bil star komajda 19 let. ''Po odhodu Daliborja Volaša resno računamo na Alena Ploja, ki potrjuje sposobnosti za prvo ekipo. Ob njem pa smo iskali še dodatno možnost, da povečamo kvaliteto v napadu in menim, da Nikola Komazec pomeni dobro rešitev,'' je novo kadrovsko rešitev predstavil športni direktor Zlatko Zahović. ''Ponosen sem, da prihajam v velik klub. Imel sem več ponudb, a sem na povabilo iz Maribora, ob klicu Zlatka Zahovića, sprejel odločitev za prihod v klub, ki prevladuje v Sloveniji in je zelo uspešen v evropskih pokalih. Ko sem slišal za ponudbo iz Maribora, nisem imel dileme. Hitro smo se dogovorili, ta poteza pomeni korak naprej v moji karieri,'' pa je ob podpisu pogodbe povedal novi napadalec Maribora.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano