Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
20.55

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,73

Natisni članek

Jose Mourinho Lionel Messi Lionel Messi Ronaldinho izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 20.55

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Prelepa bolgarska sodnica s prepovedano fotografijo postala pravi hit #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,73

Ponedeljkov večer je rezerviran za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj se je dogajalo na nogometnih zelenicah in predvsem ob njih? Ni bilo dolgčas.

Čim hitrejše okrevanje, Jesus!

Nogometaš Manchester Cityja Gabriel Jesus je na začetku preteklega tedna izvedel za slabo novico. Po poškodbi stopala je podrobni pregled pokazal, da ima zlomljeno stopalno kost in da bo moral na operacijo.

Pri sinjemodrih niso dolgo čakali, poslali so ga na operativni poseg v Barcelono, kjer ga je obiskal tudi reprezentančni kolega in zvezdnik katalonskega ponosa Neymar. Jesus po okreval od dva do tri mesece. 

 

Bom ver que você está bem molecão ... já já volta voando ! Tamo junto fiote 🤙🏽 @dejesusoficial

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Navijači Millwalla, kaj pa drugega?

Navijači angleškega nogometnega kluba Millwall slovijo kot eni od najbolj nasilnih v Angliji. Zdaj ko so zakoni strožji, so malce bolj zadržani, a ne vedno. Po zmagi njihovih ljubljencev v pokalu FA nad angleškim prvakom Leicester Cityjem so po tekmi nenadzorovano udrli na igrišče in  sezačeli posmehovati gostujočim navijačem. Le varnostnikom se lahko zahvalijo, da niso začele peti pesti, vseeno pa Millwallu grozi visoka denarna kazen.

Ko se pojavi Ronaldinho, obmolknejo tudi zvezdniki NBA

Ronaldinho si je v nekaj letih vrhunske kariere ustvaril takšen ugled, kot ga imata morda le še Lionel Messi in Cristiano Ronaldo. Kakšna velika zvezda je, je pokazal tudi konec tedna All-Star v košarkarski ligi NBA, kjer so Brazilca z navdušenjem pozdravili tudi največji zvezdniki NBA. Med njimi tudi veliki LeBron James in Stephen Curry.

Jose Mourihno je bruhnil v smeh

Pred tekmo pokala FA med Manchester Unitedom in Blackburnom je Jose Mourinho ujel pogovor med glavnim sodnikom Ronom Atkinsom in fantički, ki nogometaše pospremijo na igrišče.

Eden izmed njih je sodniku svetoval, naj ne pokaže nobenega rumenega in rdečega kartona Roversom, to lahko stori samo gostujočim nogometašem iz Manchestra.

Vse to je skoraj do solz nasmejalo portugalskega stratega, ki se je na koncu tekme z 2:1 tudi veselil zmage in napredovanja v četrtfinale, kjer jih čaka Chelsea. Zanimiv pripetljaj si lahko pogledate v posnetku (3:16).

Mislili, da ni kriv, potem pa ...

Sicer splošno znano problematičen Mario Balotelli je minuli konec tedna v francoskem prvenstvu spet videl rdeče in moral predčasno v slačilnico. Kaj je storil Italijan, ki je Nico okrepil lansko poletje, počasni posnetek ne razkriva, zato so bili mnogi ogorčeni in bili prepričani, da imajo sodniki italijanskega igralca na piki. Izkazalo se je, da temu ni tako. Sodnik je po tekmi celo obrazložil svojo odločitev in razkril, da ga je Balotelli grdo užalil v angleščini. 

Nad muhastim Italijanom je po tem dogodku obupal tudi trener Nice Lucien Favre. ''Trenira in dela v redu, a po tem izpadu smo zaključili. Ne morem ves čas paziti nanj. Ne morem vso energijo posvetiti samo njemu, opraviti moram še tisoč drugih stvari,'' je bil kljub temu, da je Nica zmagala, na Balotellija jezen francoski strateg. Nica v prvenstvu tako kot PSG za vodilnim Monacom zaostaja tri točke.


Super Mario Balotelli Gets Red Card For... by wifutty

Prvi koraki najmlajšega Messija

Lionel Messi, ki je za številne najboljši nogometaš vseh časov, je s svojimi oboževalci delil prve korake svojega najmlajšega sina Mattea, ta se je rodil septembra leta 2015. Matteo ima še starejšega bratca Thiaga, ta ga je pri za družino Messi velikem dogodku tudi vzpodbujal.

 

Primeros pasos de matu 😍😍😍

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Nekdanji zvezdnik Barcelone pokazal temno plat

David Villa, nekdanji zvezdnik Barcelone, je na prijateljski tekmi med New York Cityjem in Houston Dynamom v boksarskem slogu udaril nasprotnika, po pregledu posnetka incidenta so ga tudi izključili.

Nogomet ali UFC?

Anthony Martial, najdražji najstnik vseh časov – Manchester United je zanj odštel kar 50 milijonov evrov – je v dvoboju lige Europa proti Saint Etiennu v eni izmed napadalnih akcij s komolcem tako grdo zadel branilca francoske ekipe, da je ta padel kot pokošen. K sreči ni izgubil zavesti, je pa zato po tekmi moral na šivanje ustnice. Na udarec, ki nikakor ne spada na nogometne zelenice, bi bili ponosni tudi bojevniki v UFC.

Grozljiv padec na glavo, ki se je končal brez poškodb

Na tekmi romunske prve lige med Craiovo in Steauo smo bili priča grozljivemu padcu, ki ga je bolgarski nogometaš Radoslav Dimitrov preživel brez posledic.

Ob trku pri skoku za žogo je nenadzorovano padel na glavo. Čeprav so se ob pogledu posnetka številni spraševali, ali je sploh še živ, je Bolgar vstal in tekmo odigral do konca.

Gole fotografije sodnice pravi hit v Bolgariji

Morda res najlepša nogometna sodnica na svetu, Bolgarka Reni Radeva, ki je na zadnjem tekmovanju za mis Bolgarije zasedla drugo mesto, se je pred ogledalom slikala gola, a s tem ne bi bilo kaj veliko narobe, če fotografija ne bi prišla v javnost. Zlobni jeziki celo pravijo, da jo je 19-letna Bolgarka objavila kar sama, da bi si s tem naredila reklamo.

Kaj je res in kaj ne, ne vemo, vemo pa, da je gola fotografija sodnice mlajših selekcij poskrbela za pravi hit pri naših bolgarskih kolegih, za zdaj pa ni jasno, da bi se kdo zaradi tega veliko pritoževal ali da bi zaradi tega zabredla v kakšne težave. Verjamemo, da ji bodo sodniški kolegi bolgarske sodniške organizacije neprevidnost hitro oprostili. 

Ne spreglejte