Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
13. 2. 2017,
21.27

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Natisni članek

John Terry Paul Pogba Zlatan Ibrahimović Lionel Messi Lionel Messi Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 13. 2. 2017, 21.27

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Izzivalna Brazilka spet draži Lea Messija

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

Ponedeljkov večer je rezerviran za Sportalov izbor z družabnih omrežij. Kaj se je dogajalo na nogometnih zelenicah in predvsem ob njih? Spet je bilo pestro, brez skrbi.

Izbor z družabnih omrežij, prejšnji teden

Imamo kandidata za najbolj nešportno potezo leta

V nedeljo je Ajax v nizozemskem prvenstvu pred domačimi navijači premagal Sparto Rotterdam z 2:0. Bolj kot rezultat pa je po svetu zaokrožila zelo nešportna poteza, ki si jo je med tekmo privoščil nogometaš amsterdamskega nogometnega velikana Joel Veltman. Kaj je storil 25-letni nizozemski branilec? Oglejte si video in jasno vam bo, da gre za potezo, ki bo verjetno kandidirala za najbolj nešportno potezo v športu v letu 2017.

Z nogami nad mlado umetnico

Nogometaš londonskega Arsenala Granit Xhaka je, medtem ko je skupaj s 17-letno Liso Zimouche in še nekaterimi soigralci snemal eno izmed reklam, med igro najstniško umetnico z žogo presenetil s posredovanjem, ki se ga verjetno ne bi branili niti najboljši branilci na svetu, a z njo poskrbel tudi za zgražanje svetovnega spleta. Sporno posredovanje švicarskega reprezentanta si lahko v videu ogledate pri 1:06.

Izzivalna Brazilka spet draži Lea Messija

Suzy Cortez so ob Lionelu Messiju, zvezdniku Barcelone in svetovnega nogometa, omenjali že v preteklosti. Nekdanja mis zadnjice, ki je velika navijačica Barcelone, je na raznoraznih spletnih omrežjih vseskozi nadlegovala argentinskega zvezdnika, zato jo je ta blokiral.

Toda zdaj je vroča Brazilka spet našla razlog, da se javi. Messija je namreč v izzivalni opravi prosila, naj čim prej podaljša pogodbo z Barcelono. Devetindvajsetletni as ima pogodbo z Barcelono do junija 2018. Ker nove še ni podpisal, že nekaj mesecev ne manjka namigovanj, da bo kmalu zapustil Camp Nou.

To je Suzy Cortez:

Ruska lepotica, ki je rekla ne Cristianu Ronaldu

Uradno najboljši nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo je zdaj srečno zaljubljen. Že nekaj časa se sestaja z lepo Georgino Rodriguez, a medtem so španski mediji v javnost privlekli zgodbo, staro že približno leto dni, ki govori o tem, da je pred časom osvajal rusko lepotico Lilijo Ermak, a ga je ta zavrnila. Ermakovi naj bi poskušal slediti prek enega izmed družabnih omrežij, a ga je Rusinja blokirala in ni sprejela njegove prošnje. Resnica ali laž? Španski mediji trdijo, da resnica.

To je Lili Ermak:

 

🌷

A photo posted by Лилия Ермак (@lilyermaklife) on

 

💥

A photo posted by Лилия Ермак (@lilyermaklife) on

Paul Pogba ima prav poseben pozdrav tudi za mamo

Paul Pogba, najdražji nogometaš vseh časov, ki je lani poleti podprl rekord, ko je za 105 milijonov evrov iz Juventusa prestopil v Manchester United, svoje oboževalce po vsem svetu zabava s številnimi norčijami, ki jih objavlja na spletu. Znan je tudi po pozdravih, ki jih ima s prijatelji in s soigralci. Zdaj je francoski zvezdnik objavil še video, v katerem se je na prav poseben način pozdravil s svojo mamo.

 

Best handshake ever😂🔥 ❤ #pp #neverfollow #pogfamily

A video posted by Paul Labile Pogba (@paulpogba) on

Video, ob katerem se vam bo zagotovo orosilo oko

Spet Paul Pogba, tokrat v družbi soigralca pri Manchester Unitedu Zlatana Ibrahimovića in v ganljivem videu. Zvezdnika angleške premier lige sta osrečila svojega mladega hudo bolnega navijača Sama, ta je bil njunega obiska še kako vesel. Fantu, čigar zgodba je navdihujoča, sta polepšala dan, teden in verjetno kar ves mesec.

Domiselna poteza brazilskega zvezdnika

Liverpool je v angleški premier ligi po seriji porazov pretekli konec tedna navdušil in na derbiju z 2:0 premagal Tottenham. Ne le zmage, navijači Liverpoola si bodo s te tekme zapomnili tudi domiselno potezo Brazilca Philippa Coutinha pri branjenju enega izmed prostih strelov nasprotnika. Kaj je naredil nekdanji član milanskega Interja?

Kapetan Chelseaja se je žogal s hčerko

Kapetan Chelseaja John Terry je na spletu objavil videoposnetek žoganja s svojo hčerko Summer. Igrala sta se kar v stanovanju. Kaj bi na to rekla njegova žena?

Trener se je po tekmi opravičeval navijačem

Grimbsy Town je v angleški četrti ligi konec tedna izgubil proti Crewe Alexandri z 0:5. Po hudem porazu je njegov trener Marcus Bignot pristopil do navijačev in se jim začel opravičevati.

Cristiano Ronaldo pomaga psom

Iz zavetišča za pse v Gouvei na Portugalskem prihajajo novice, da je Cristiano Ronaldo poskrbel za veliko pomoč pri zbiranju finančnih sredstev za tamkajšnje nebogljene živali in s tem zagotovil, da bodo tamkajšnji zaposleni dobili denar, ki ga potrebujejo za vzdrževanje nesrečnih psov. "Hvala, hvala, hvala," so zapisali v tem zavetišču in ponosno pripeli fotografijo s podpisanim dresom svojega nogometnega junaka.

 | Foto:

Ne spreglejte