Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
6. 2. 2017,
20.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

1

Natisni članek

izbor z družabnih omrežij Robin van Persie Jelena Karleuša Fenerbahče Sergio Ramos Marcos Alonso Chelsea Arsenal Eden Hazard Rafinha Barcelona Marcelo

Ponedeljek, 6. 2. 2017, 20.00

6 let, 7 mesecev

Izbor z družabnih omrežij (6. februar)

Kraljica Balkana po incidentu napadla nizozemskega zvezdnika #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,23

1

Nogomet ni počival niti minuli konec tedna. Dogajalo se je veliko, nekaj vrhuncev pa smo za vas, tako kot vsak ponedeljek, na kup zbrali v Sportalovem izboru z družabnih omrežij.

Kaj se je zgodilo?

Na velikem angleškem derbiju med Liverpoolom in Chelseajem, ki se je končal brez zmagovalca (1:1), smo bili priča nevsakdanjemu zadetku. Ne zgodi se namreč velikokrat, da bi vratar pri prostem strelu nasprotnega moštva gledal stran in kričal na svojo obrambo, a zgodilo se je ravno to.

Liverpoolov vratar Simon Mignolet je sicer na tej tekmi ubranil tudi enajstmetrovko in domačinom priboril točko, a pri zadetku branilca Chelseaja Davida Luiza se je zdel kot največji začetnik.

Dres za svinjsko mast

Najbrž se še spominjate tistega el clasica, ko so navijači Barcelone izdajalca Luisa Figa, ki je prestopil k Realu, med tekmo ''nagradili'' s svinjsko glavo. Eden izmed navijačev je tokrat za dres Sergia Ramosa, kapetana belega baleta, ponudil svinjsko mast.

Transparent, ki ga je razkazoval med tekmo Reala in Reala Sociedada, je opazil tudi Ramos in bil takoj za zamenjavo. Dres za svinjsko mast, zakaj ne, dobre ne dobiš za vsakim vogalom, pravijo.

Zanimiva obutev zvezdnika Manchester Uniteda

Najdražji nogometaš na svetu Paul Pogba v zadnjem obdobju bolj kot z nogometnimi predstavami pleni pozornost s svojimi pričeskami in napol golimi plesi v garderobi, za tekmo proti Leicester Cityju pa si je svojo obutev natisnil še svojo podobo. Je šel samovšečni Francoz s svojim otroškim početjem tokrat predaleč? 

Oba sta bila izključena

V dramatični končnici na tekmi angleške druge lige med Huddersfieldom in Leed Unitedom je domačim zmago v sodnikovem podaljšku zagotovil Michael Hefele, zadetka pa se je bolj kot kdorkoli na štadionu razveselil njegov trener David Wagner, ki je tekel čez igrišče in slavil s svojimi izbranci.

Poteza stanovskega kolega je močno razjezila gostujočega trenerja Garryja Monka, ki je Wagnerja pričakal s tako imenovanim  ''body-checkom''. Oba petelina  je v nadaljevanju sodnik poslal na tribuno.

Poslal ga je nazaj v Valencio

Londonski derbi ta konec tedna je bolj kot ne razočaral. Vodilna ekipa premier league Chelsea se je poigrala z Arsenalom in zmagala s 3:1. En zadetek je prispeval tudi belgijski zvezdnik Eden Hazard, ki je obrambi topničarjev povzročal največ težav.

Kos mu ni bil niti nemški branilec, ki je poleti v London prišel iz Valencie, Shkodran Mustafi, ki ga je v enem izmed preigravanju ''poslal'' nazaj v Valencio.

Prej in potem:

Čestital rojaku in požel kritike

Branilec Reala, Brazilec Marcelo, je v nedeljo na Instagramu za rojstni dan čestital rojaku in reprezentančnemu kolegu Neymarju, zato so ga napadli Realovi navijači. Ti so ga obsodili, da je pozabil na soigralca pri belem baletu Cristiana Ronalda, ki je prav tako praznoval v nedeljo.

Ko je imel vseh psovk in obtožb dovolj, se ni mogel zadržati. ''Zaprite že gobec,'' je siknil brazilski branilec, ki je v nadaljevanju za rojstni dan čestital tudi Ronaldu. Kaj pa drugega, bi lahko dejali.

 

Magrin parabéns muitas felicidades 🎉🎈🍾 Muita saúde muito amor e sucesso irmaozin Te amo!!! @neymarjr

A photo posted by Marcelo Vieira Jr. (@marcelotwelve) on

Ni še za med staro šaro

Legendarni vratar Reala, Iker Casillas, ki že drugo leto brani za Porto, je na portugalskem derbiju s Sportingom v zadnjih sekundah z izjemno obrambo rešil svojo ekipo in jo zadržal v boju za prvaka. Porto ostaja točko za vodilno Benfico.

Nima sreče

Branilec Barcelone Rafinha Alcantara se po hitrem postopku vrača na bolniško. Potem ko se je Brazilec po nekaj tednih vrnil po poškodbi stegenske mišice, je na tekmi proti baskovskemu Athleticu znova staknil poškodbo.

Nesrečni branilec jo je po trku s svojim vratarjem Marcom-Andrejem ter Stegnom grdo skupil – zlomljen nos in globoka ureznina. Rafinha je za zakrpanje zadnje potreboval kar 12 šivov in nihče ne ve, kdaj se bo vse skupaj zacelilo, da  bo lahko spet zaigral za Katalonce.

 


Nokavtiral igralca, a gol je bil priznan

Še en dogodek, ki se ga splača omeniti z londonskega derbija med Arsenalom in Chelseajem. Gre za 13. minuto, ko je branilec Chelseaja Marcos Alonso s komolcem grdo zadel Arsenalovega  Hectorja Bellerina in ga nokavtiral. Španec ni mogel nadaljevati tekme, sodnik pa je zadetek njegovega rojaka priznal.

To so zadetki, ki so dovoljeni samo v Angliji, tudi strokovnjaki so enotni, da je bil zadetek regularen. Za nesrečni dogodek so zanimivo okrivili kar nezavestnega Bellerina, ki naj bi premalo skočil. 

Jelena Karleuša huda na Robina van Persieja

Nogometne tekme v Turčiji so vedno vroče in nabite s čustvi. Ko pa se pomerita še rivala iz Instanbula, je vse skupaj še toliko bolj vroče. Derbi v osmini finala turškega pokala med Bešiktašem in Fenerbahčejem je odločil nizozemski zvezdnik Robin van Persie

Nizozemec pa ni le zadel, v 41. minuti je s provokacijo poskrbel, da so izključili branilca domače ekipe, srbskega branilca Duška Tošića, ta je po ruvanju z Nizozemcem v nadaljevanju rivala udaril še z glavo, zaradi poteze so ga izključili.

Vse skupaj je razjezilo domače navijače, najbolj pa Tošićevo ženo, slovito Jeleno Karleuša. Pevska kraljica Balkana, ki ima na Instagramu kar 1,3 milijona sledilcev, je po tekmi tvitnila nekaj, česar od prsate lepotice ne bi pričakovali. A balkanska kri je vendarle balkanska kri.

''R. van Persie je en navaden mamoj****. Zlomi si nogo, zadnijčna odprtina,'' se ni zadrževala popularna srbska pevka, ki je na željo moža izjavo pozneje umaknila in jo nadomestila z milejšo različico. ''Duško me je prosil, da umaknem tvit o van Persieju, in ubogala sem ga. Kaj naj rečem, ne maram umazanih igralcev. Poljubčki za vse navijače Bešiktaša,'' je še dodala Srbkinja, ki je potezo nizozemskega zvezdnika, ki je po njenem mnenju vse skupaj odigral, označila za neprofesionalno in odvratno.

 | Foto:

Kratek stik Nizozemca in Srba


Dusko Tosic Gets Red Card After Van Persie's Dive! by wifutty

Karleuša, ko se je malce pomirila ...

In za konec še sporočila navijačem Fenerbahčeja ...

Kaj si o vsem tem misli Robin?

Ne spreglejte