Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
9. 3. 2008,
9.42

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 9. 3. 2008, 9.42

8 let, 5 mesecev

Pregelj: Zmaga je povsem zaslužena

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Interblocka so se s polnim izkupičkom proti HiT Gorici s slednjo izenačili v točkovnem seštevku in zavihteli na tretje mesto prvenstvene lestvice.

Martin Pregelj, strelec dveh zadetkov za Interblock: "V prvem polčasu smo oboji imeli svoje priložnosti, ki jih sicer nismo izkoristili. V drugem delu igre smo se zbrali in hitro dosegli zadetek, kar je obrnilo potek tekme. Zatem smo zadeli še enkrat in menim, da smo na koncu povsem zasluženo zmagali. Igramo dobro in napadalno ter imamo svoje priložnosti … Če slednje izkoristimo, posledično osvojimo tri točke."

Milanič: Lahko bi bilo tudi drugače

Darko Milanič, trener HiT Gorice: "Na koncu srečanja so se nasprotniki veselili visoke zmage, a bi lahko bilo tudi drugače, če bi sodnik videl to, kar se je dejansko dogajalo na igrišču. V tem primeru bi bil potek tekme definitivno drugačen, a na koncu je potrebno tekmecu čestitati, saj nas je premagal z visokim rezultatom."

Dragan Skočić, trener Interblocka: "V prvem polčasu bil lahko zadetek padel na obeh straneh. Kar se tiče sojenja lahko rečem, da smo mi izgubili v Novi Gorici iz neobstoječe enajstmetrovke, saj dejansko ni bilo kontakta. Tokrat so bile priložnosti na obeh straneh in v prvem polčasu bi se lahko tekma 'prelomila' na eno ali drugo stran. V nadaljevanju smo spremenili sistem igre, saj smo zaigrali s tremi branilci in tudi bolje stali na terenu. Zaradi tega nam je tudi stekla igra in to nas je pripeljalo do nove zmage. Na koncu lahko samo čestitam igralcem."

Ne spreglejte