Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 6. 2008,
13.07

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 6. 6. 2008, 13.07

8 let, 5 mesecev

Pinni zapustil Celje, njegov naslednik Stojanovič?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Pavel Pinni je na današnji tiskovni konferenci MIK CM Celja potrdil govorice o svojem odhodu iz mesta ob Savinji. Celjani tudi z novim direktorjem, športnim direktorjem in ...

''Že po tekmi z Domžalami sem predsedniku predlagal prekinitev pogodbe. Za to potezo sem se odločil iz povsem osebnih razlogov, je pred, za celjske razmere, veliko množico sprememb slutečih novinarjev ostal značilno skromen strokovnjak z Vrtojbe.

''Sedaj si bom vzel čas za počitek, potem pa bomo videli, je v Stojanovičevem žargonu zaključil nekdanji trener HiT Gorice.

Novi direktor Pliberšek in v.d. športnega direktorja pred zahtevno nalogo

Novi direktor kluba Franci Pliberšek, do sedaj sicer član upravnega odbora, in novi v.d. športnega direktorja Simon Sešlar sta se tako na začetku mandatov znašla pred zahtevno nalogo: vse prej kot stabilni ekipi do 16. junija, ko moštvo začne s pripravami, najti novega strokovnega vodjo.

''Določeni pogovori so že stekli, a o konkretnih imenih je zaenkrat še prezgodaj govoriti. O vsem boste pravočasno obveščeni, se ni dal zmesti Pliberšek, njegova desna roka pri kadrovanju Sešlar pa je dodal: ''Z novim trenerjem bo povezano tudi igralsko kadrovanje. Intenzivno bomo s tem začel šele potem, ko bo ta znan.''

Javnost pa ob tem ponuja svoje rešitve. Med tistimi, ki so tako ali drugače povezani s celjskim prvoligašem, se že pojavljajo špekulacije o prihodu Slaviše Stojanoviča. Te so sicer vse glasnejše, a zaenkrat brez pravega temelja.

Ob Pinniju je ''rumeno-modre'' zapustil tudi strokovni vodja Šolskega nogometnega centra (ŠNC) Miloš Rus. Zanj so na Skalni kleti hitro našli zamenjavo. Nad malčki bo od sedaj naprej strokovno bdel nekdanji reprezentant Damjan Gajser.

Ob tem dodajmo še to, da je mesto tehničnega vodje prve ekipe Celja od Darka Žičkarja prevzel Borut Arlič, za stike z javnostjo pa bo skrbel Dejan Obrez.

Ne spreglejte