Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 5. 2009,
9.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 22. 5. 2009, 9.32

8 let, 5 mesecev

Pavlin odpovedal druženje z novinarji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Miran Pavlin je odpovedal novinarsko konferenco, na kateri naj bi predstavil razloge za odstop z mesta športnega direktorja NK Olimpija.

"Zaradi včerajšnjega dolgotrajnega sestanka z navijači kluba in jutrišnjega praznovanja uvrstitve NK Olimpije v 1. slovensko ligo, je novinarska konferenca s soigralci, predvidena za danes ob 12.00, odpovedana," se glasi skopo sporočilo, ki ga je medijem poslal Miran Pavlin. Nova sprememba pušča domišljiji proste roke, predvsem pa odpira novo poglavje nepredvidljive zeleno-bele zagonetke. Slednja se je po štiriletnem grajenju nove Olimpije v manj kot tednu sprevrgla v pravo komedijo zmešnjav.

Naj spomnimo, Miran Pavlin, v zadnjih letih "alfa in omega" kluba, ki je pometel tudi z drugoligaško konkurenco, je po ponedeljkovi seji upravnega odbora odstopil z mesta športnega direktorja, dva dni zatem pa so igralci bojkotirali tekmo predzadnjega kroga 2. SNL v Kranju. Sledila je javna razprava o dogajanju v "zmajevem gnezdu", krizni sestanek vodilnih mož kluba z navijači, jeziki so se razvezali tudi nekaterim članom prve ekipe … V petek naj bi nato "svojo resnico" predstavil še Pavlin. A član nepozabnega reprezentančnega rodu je manj kot tri ure pred napovedanim druženjem s sedmo silo odpovedal novinarsko konferenco, tako da postaja vse bolj jasno, da bo imela sobotna tekma z Aluminijem pester spremljevalni program, za katerega še zdaleč ne bo skrbel le Peter Lovšin.

Ne spreglejte