Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
19. 4. 2008,
19.36

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 19. 4. 2008, 19.36

8 let, 5 mesecev

Oslabljena Nafta v Ivančni Gorici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Zaradi kartonov in poškodb trener Damir Rob ne bo mogel računati kar na sedmerico nogometašev, nastopa Ošlaja in Mujakoviča pa sta še pod vprašajem.

V preteklem krogu je Nafta dosegla pomembno zmago nad Interblockom, saj so s tremi točkami obdržali stik z zgornjim delom lestvice, zaradi ponovno velikega števila prejetih kartonov, večine nepotrebnih, pa trener Damir Rob proti Livarju ne bo mogel računati Mateja Eterovića, Boštjana Zemljiča, Stjepana Cabana in Bojana Matjašeca. Slednja dva sta po prejetih rdečih kartonih bila prestrogo kaznovana s tremi tekmami neigranja, medtem ko bo Caban kazen v Ivančni Gorici odslužil, pa bo Matjašec imel pravico igrati šele v 32. krogu PrveLige Telekom Slovenije.

Pritožbe ne bo

Zaradi tako visoke kazni se je postavljalo vprašanje, ali bo klub vložil pritožbo. Na podlagi izkušenj iz preteklosti, ko s pritožbami nikoli niso uspeli, se v edinem prekmurskem prvoligašu ne bodo odličili pritožiti nad odločitvijo disciplinskega sodnika. Ob kaznovanih so še vedno odsotni že dalj časa poškodovani Mihael Bukovec, Igor Šoštarić in Tomaž Celcar, manjše težave pa imata še Damjan Ošlaj in Amel Mujakovič, ki pa bosta v kadru za tekmo z zadnjeuvrščenim moštvo.

Nafta in Livar sta se v tej sezoni pomerila že trikrat, uspešnejši pa so Lendavčani, ki so dvakrat zmagali, enkat pa se je tekma končala brez zmagovalca.

Ne spreglejte