Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 4. 2008,
15.16

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 17. 4. 2008, 15.16

8 let, 5 mesecev

Ogrevanje Ajdovcev za tekmo na Ptuju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Primorja so v sredo na razmočenem igrišču v Tolminu ugnali istoimenski tretjeligaški klub s 5:1. Tri zadetke je prispeval Edin Šaranović.

''Rdeče-črni'', ki so tokrat v Tolminu nastopili v modrih dresih, so se pomerili proti tretjeuvrščenem tretjeligaškem klubu. Trener Borivoje Lučić je po poročanju uradne klubske strani v prvem polčasu poslal na igrišče postavo, ki naj bi nastopila v nedeljski tekmi 29. kroga PrveLige Telekom Slovenije na Ptuju (zaradi kartonov bodo manjkali Kalin, Džuzdanovič in Panikvar), z izjemo Mitje Zatkoviča. Na njegovem mestu je nastopil Filipović, kandidat za mesto v vrstah Primorja v prihodnji sezoni.

V drugem polčasu je Lučić poslal na igrišče vse ostale igralce, le Cvijanovič pa je odigral vseh 90 minut. Od prve minute so zaigrali: Baloh, Vidic, Ostojič, Cvijanovič, Krstič, Škerjanc, Filipović, Teinović, Mlakar, Šaranović in Kosmač, v drugem polčasu pa so branili barve Ajdovcev Bučar, Kreft, Cvijanovič, Mehanovič, Panikvar, Tomažič, Kalin, Zatkovič, Andruško, Džuzdanovič in Bunderla.

Ne spreglejte