Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
12. 9. 2016,
21.31

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,43

Natisni članek

Genadij Golovkin Zlatan Ibrahimović Lionel Messi Lionel Messi Neymar John Terry izbor z družabnih omrežij

Ponedeljek, 12. 9. 2016, 21.31

6 let, 6 mesecev

Izbor z družabnih omrežij

Ne pravijo ji zaman kraljica žen nogometašev #foto #video

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,43

Za nami je nov nogometno obarvan teden. Kaj se je v preteklem tednu zanimivega dogajalo na nogometnih igriščih in ob njih, pa poglejte v Sportalovem izboru z družbenih omrežij.

Kmalu bo večji kot Messi

Ko se je Lionel Messi januarja slikal s svojim pasjim ljubljenčkom, ga je še lahko držal v naročju, septembrska slika pa je malce drugačna. Uf, kako je zrasel. Če bo šlo tako naprej, ga bo Messi kmalu lahko tudi zajahal.

Ubogi Hart, naprej so ga preimenovali, potem pa je kiksnil še sam

Prvi vratar angleške reprezentance Joe Hart, ki se ga je na tako lahek način odrekel novi trener Manchetser Cityja Pep Guardiola, se prve tekme med vratnicama Torina ne bo rad spominjal. Najprej so ga uradni možje tekme italijanskega prvenstva preimenovali v Johna, Hart pa je potem naredil še veliko napako, ki je vodila v zadetek.To še ni vse, saj je na koncu Torino tudi izgubil. Jasmin Kurtić in soigralci so ga premagali z 2:1.

Neymar, kaj pa, če bi se držal nogometa?

Brazilski zvezdnik Neymar je na svojem uradnem profilu na Twitterju oznanil, da v sredo začenja svojo novo kariero. Preizkusil se bo v glasbi in javnosti predstavil svojo prvo pesem z naslovom Neymusico. Zvezdnik Barcelone je še dodal, da naj bi do konca leta objavil tudi svoj prvi album.

To pa ne bo njegov prvi stik z glasbo. Že pred tem je nastopil na koncertu Michela Tela in Gustava Lima, s katerima je po svojih najboljših močeh zapel svetovno znano uspešnico Ai se eu te pego in Balada. Kako mu je šlo?

Dve zverini na enem mestu

Zvezdnik Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović po izgubljenem mestnem derbiju proti Manchester Cityju ni dolgo žaloval in se je odpravil v London na boksarski spektakel. Švedski zvezdnik si je namreč v O2 ogledal dvoboj med Genadijem Golovkinom in Kellom Brookom, ki ga je po predaji Britanca v peti rundi dobil kazahstanski boksar. Ibrahimović se je po dvoboju tudi družil s še vedno nepremaganim Golovkinom. Da, lahko rečemo, dve zverini na enem mestu.

Carlos Tevez: najprej poskrbel za vodstvo, nato še za neumnost

Argentinski nogometni zvezdnik Carlos Tevez, ki že drugo leto zapored igral za Boco Juniors, je na tekmi proti Atleticu Belgrano v 33. minuti poskrbel za vodstvo, le štiri minute pa je videl rdeče. Najprej je zaradi grobega prekrška dobil rumeni karton, v naslednjih sekundah pa še drugega zaradi nerganja. Nekdanji zvezdnik Cityja in Juventusa naj bi sodniku namenil kletvico, ki naj bi vsebovala besedi sestra in prijateljica noči. Glavni sodnik ni niti pomišljal in je Teveza poslal pod hladno prho.

Najprej zadetek:

Nato še neumnost:

Zakaj Guardiola ni hotel dati žoge Rooneyju?

Najbrž se vsi spomnite manjšega kratkega stika med Pepom Guardiolo in Waynom Rooneyjem na večnem derbiju na Old Traffordu. Napadalcu Uniteda, ki je zaostajal, se je seveda mudilo, trener Cityja pa je nerazumljivo skrival žogo in, vsaj tako je kazalo, zavlačeval. Zdaj vemo, zakaj. Katalonec je namreč od Rooneyja hotel izvedeti le, pri kom si je presadil lasišče. Pleše je očitno naveličan tudi Pep.

Kralj Rome to počne že 23 let

Francesco Totti pri svojih 39 letih še vedno navdušuje Romine navijače. Legendarni italijanski napadalec se je v italijanskem prvenstvu kot strelec vpisal vsako sezono. Tudi v tej, to počne že neverjetnih 23 sezon.

Dodajmo še en podatek. Na zadnjih osmih tekmah za Romo je prispeval pet zadetkov in trikrat podal.


Srb na vročem derbiju izgubil zob


Vroč manchesterski derbi je po izjemni igri v prvem polčasu z 2:1 pripadel Manchester Cityju. Kako je šlo vse skupaj na nož, pa govori tudi slika Aleksandra Kolarova, ki je na Old Traffordu izgubil zob. S komolcem ga je zadel Marouane Fellaini, a Srb kljub temu po tekmi ni bil nič slabe volje. Za zobovje bodo že poskrbeli zobozdravniki, točke na derbiju pa mu ne more vzeti nihče.


Neverjetno: V 23 minutah ubranil tri enajstmetrovke

Vratar škotskega drugoligaša Dundee Uniteda Cammy Bell je na prvenstveni tekmi proti Dunfermlineju poskrbel za nekaj nevsakdanjega. Mnogi pravijo, da celo za nekaj, česar še do zdaj ni uspelo nikomur. V 23 minutah je ubranil kar tri enajstmetrovke in bil seveda glavni razlog, da se je njegova ekipa, ki je imela v drugem polčasu tudi igralca manj, na koncu veselila zmage s 3:1.

Samo, da je ne opazi John Terry

Dekle poletne okrepitve Leicester Cityja Bartozsa Kapustke, ki je k angleškemu prvaka prestopil za devet milijonov evrov iz Cracovie, so poljski mediji poimenovali kraljica partneric nogometašev. Sodeč po videzu Klaudie Adamczyk pa ne bi pometla s konkurenco samo na Poljskem, ampak tudi drugod po Evropi. Edina težava za komaj 19-letnega nogometaša, ki še čaka na priložnost pri lisicah, je ta, da jo bo moral obvarovati pred branilcem Chelseaja, Johnom Terryjem. Ko jo bo lomilec ženskih src, tudi prijateljevih žen (Wayne Bridge), zavohal, bo za mladega Poljaka bolje, če ostane tam, kjer je zdaj, na tribuni, in čuva, kar je njegovo.

 

@sugarfree ❣

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

#backstage 🐻

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

#nofilter #polishmodel #krakow #backstage

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

#session #model #dominikana

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

 

🤓💪🏻 @d4fs.worldwide

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

 

 

A photo posted by Klaudia Adamczyk (@maly_gamon) on

Ne spreglejte