Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
31. 1. 2009,
10.43

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 31. 1. 2009, 10.43

8 let, 5 mesecev

Nafta suvereno boljša od mladih Bosancev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Nafte so na pripravah v Međugorju odigrali še drugo prijateljsko tekmo, tokrat so suvereno s 4:0 premagali reprezentanco BiH do 19 let.

Na tekmi je trener Damir Rob uporabil le dvanajst igralcev, ostali pa so v tem času trenirali. V prvem polčasu sta zadetka dosegla Lo Duca in Bogdanović, v drugem polčasu pa še Milivojev in Dodlek.

Nafta je zastreljala še številne priložnosti, največ Lo Duca in Gerenčer, častni zadetek mladih Bosancev pa je dvakrat preprečil vratar Kuzma in enkrat vratnica. Za Nafto so igrali: Kuzma, Medved, Horvat, Bogdanović, Caban, Bukovec, Raduha, Buzeti, Dodlek, Lo Duca (Milivojev) in Gerenčer. Danes bodo nogometaši Nafte trenirali, v nedeljo pa bodo odigrali še zadnjo, tretjo tekmo proti Slaviji iz Sarajeva.

Pekič v torek

Poročali smo že, da je 30-letni napadalec Damir Pekič prekinil pogodbo z madžarskim ZTE iz Zalaegerszega in bo v prihodnje igral v modro-belem dresu Lendavčanov. Podrobnosti prestopa Mariborčana v Nafto bodo znane v torek, ko bo Pekič opravil tudi prvi trening z ekipo. Za Nafto bi tako lahko debitiral že v sredo, ko bo nasprotnik prav njegov nekdanji klub ZTE.

Ne spreglejte