Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 1. 2009,
17.29

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 17. 1. 2009, 17.29

8 let, 5 mesecev

Mujčinović operiran po štirikratnem zlomu ličnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Vratar MIK CM Celja Amel Mujčinović si je na petkovi tekmi all star turnirja proti moštvu Labod Dravi zlomil ličnico, danes zjutraj pa so ga že operirali v splošni bolnišnici Celje.

Do poškodbe je prišlo po trku s ptujskim nogometašem Rokom Kronavetrom, slabše, in sicer s štirikratnim zlomom, pa jo je odnesel celjski vratar.

"Imeli smo veliko srečo, saj je šlo za kompliciran zlom ličnice. Zdravniki so prišli od doma, nekateri so celo zaradi operacije podaljšali dežurstvo. Zahvalili bi se celotnemu zdravniškemu timu. Amel je imel zlomljeno ličnico na kar štirih mestih," je za klubsko uradno stran povedal povedal zdravnik dr. Stevan Đorđević.

"Operacija je popolnoma uspela. Napoved je zelo dobra, Amel pa bi lahko čez dobre tri tedne že začel trenirati, čez kakšnih osem tednov pa bo verjetno že lahko stal med vratnicami. Verjamem, da bodo posledice po operaciji minimalne, bržkone pa bo poškodovana stran bolj občutljiva, kot pa zdrava," je še povedal dr. Đorđevič.

Po operaciji se dobro počuti tudi celjski vratar: "V prvi vrsti bi se rad iz srca zahvalil vsem, ki so tako ali drugače sodelovali pri operaciji. Počutim se dobro in verjamem, da se bo vse dobro izteklo."

Ne spreglejte