Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 9. 2024,
14.05

Osveženo pred

2 uri, 9 minut

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

noad popust Maistra Mastercard Hotel Zonar Zagreb Zagreb oddih potovanje PR članek

Torek, 10. 9. 2024, 14.05

2 uri, 9 minut

Z Mastercardom si zagotovite 25 odstotkov ugodnejšo namestitev v hotelu Zonar Zagreb

Popoln jesenski oddih v hrvaški prestolnici

Oglasno sporočilo
23055-06-26 Zonar Cherry Pop 01 2000px_1200 | Foto Maistra hoteli / Mastercard

Foto: Maistra hoteli / Mastercard

Jesen je idealen čas za obisk Zagreba – temperature so še vedno prijetne, v mestu se odvija cela vrsta različnih dogodkov, od koncertov do razstav in predstav, jesenske barve pa mestu dajejo poseben čar. Zato bi bilo res škoda zamuditi bivanje v hrvaški prestolnici, čeprav le za konec tedna.

Če načrtujete obisk glavnega mesta v naslednjem obdobju, imata hotelska hiša Maistra in Mastercard za vas posebno ponudbo: 25 odstotkov popusta na bivanje v Hotelu Zonar Zagreb do 29. novembra letos. Vse, kar morate storiti, je rezervirati bivanje na spletni strani, vnesti kodo MASTERCARD in plačilo opraviti v hotelu Zonar s svojo Mastercard kartico.

Hotel Zonar ponuja popolno kombinacijo modernega luksuza in mestnega življenja. Je v širšem centru Zagreba, zato je idealen za vse, ki nameravajo raziskovati hrvaško prestolnico in njeno okolico zaradi bližine avtocestnega izvoza. Hotel je zasnovan kot urbana oaza, kjer se srečujejo gostje različnih profilov. Za profesionalne športnike je to mesto za rekreacijo in aktivni počitek, poslovneže privlači s svojimi prostori za konference in delo, svetovne popotnike in tiste, ki si želijo oddiha, pa s svojo bogato ponudbo različnih vsebin in aktivnosti.

23018-03-09 MCV Zonar 06 4000px_1200 | Foto: Maistra hoteli / Mastercard Foto: Maistra hoteli / Mastercard

S 285 skrbno oblikovanimi sobami in apartmaji hotel ponuja vrhunsko udobje, vsak obiskovalec pa bo v naboru storitev našel nekaj zase. Kot gostje hotela Zonar Zagreb lahko uživate v izbranih jedeh in pijačah v baru Skin2Skin, kjer potekajo različni kvizi, mini koncerti in DJ-nastopi. Bazen na strehi hotela in bar Cherry pop vam ponujata idealno mesto za sprostitev ob koktajlu ter edinstvenem panoramskem razgledu na Zagreb.

Fotogalerija
1
 / 6

Za tiste, ki ostanejo aktivni tudi na dopustu, Zonar ponuja vrsto športnih vsebin in aktivnosti, med katerimi je treba izpostaviti popolnoma opremljen fitnes studio Cheeky Buns. Zahvaljujoč visokokakovostni storitvi in številnim vsebinam se Zonar uveljavlja kot ena izmed najprivlačnejših destinacij v Zagrebu.

Navedeni popust na bivanje v hotelu Zonar Zagreb velja za bivanja do 29. novembra 2024, z izjemo "black out" datumov. Popust se obračuna izključno na znesek namestitve ob plačilu računa v hotelu, medtem ko se druge storitve zaračunajo po redni ceni.

23018-03-09 MCV Zonar 01-1 4000px_1200 | Foto: Maistra hoteli / Mastercard Foto: Maistra hoteli / Mastercard

Naročnik oglasnega sporočila je MASTERCARD.

Ne spreglejte