Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 6. 2008,
0.23

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 20. 6. 2008, 0.23

8 let, 5 mesecev

Milanič podaril kapetanski trak Pavloviču

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši Maribora bodo v novo sezono zakorakali z novim kapetanom. Po odločitvi Darka Milaniča je to postal Zoran Pavlovič.

Nogometaši iz štajerske prestolnice, ki so v soboto tudi uradno pričeli s pripravami na novo sezono, so pred serijo prijateljskih srečanj rešili še uganko o imenovanju novega kapetana. Potem ko je kapetanski trak v minuli sezono nosil mladi Rene Mihelič, je njegovo vlogo po odločitvi prvega moža mariborskega stratega Darka Milaniča prevzel izkušeni, še ne 32-letni Zoran Pavlovič, ki je sedemkratne državne prvake okrepil v zimskem prestopnem roku.

Milanič: Zoran se je dokazal na vseh področjih

"Tako sem se odločil, ker sem mnenja, da je treba Reneju Miheliču pomagati tudi z druge strani, ga razbremeniti in ga tudi na ta način vrniti na raven prejšnjih iger. Z Miheličevim odnosom na treningih sem zadovoljen, fant dela zelo dobro, je prizadeven in poln želja po čim prejšnjem povratku na začrtano pot. Ta odločitev mu bo dala novo energijo. Kar se tiče novega kapetana, lahko rečem, da se je Zoran Pavlovič v kratkem času, odkar je v klubu, dokazal na več področjih. Pravzaprav na vseh, ki so potrebne za pravega kapetana. Pomembno je, da je vzgled mlajšim igralcem," je svojo odločitev argumentiral prvi mož vijoličaste stroke, ki bo prvič z ekipo debitiral v soboto na prijateljskem dvoboju proti Pragerskemu.

Ne spreglejte