Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 3. 2008,
11.26

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 11. 3. 2008, 11.26

8 let, 5 mesecev

Lungu odhaja v Rusijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometni klub Maribor in Moldavijec Vladislav Lungu sta poročanju uradne strani v ponedeljek sporazumno prekinila sodelovanje. Sobotna tekma v Domžalah se bo pričela ob 18. uri.

Moldavijski legionar, ki je že stari znanec slovenskih prvoligaških zelenic (poleg Maribora se je preizkusil tudi v Celju in Novi Gorici), bo najverjetneje nadaljeval kariero v Rusiji. Za njegove usluge naj bi pokazal zanimanje drugoligaški klub Zvezda Irkutsk. Enaintrideset let bo dopolnil prihodnji mesec, poleg treh slovenskih klubov pa se je dokazoval še v dresu Zimbruja (Moldavija), Vorskle (Ukrajina), Alanie iz Vladikavkaza (Rusija) in Vasluija (Romunija). V jesenskem delu PrveLige Telekom Slovenije 2007/08 je zbral 11 nastopov, nato pa ga je strokovno vodstvo uvrstilo na t.i. ''transfer'' listo. Ker si Lungu v zimskem prestopnem roku (vsaj kar se tiče večine evropskih držav) ni našel novega delodajalca, je še naprej treniral z mariborsko ekipo.

Sedemkratni državni prvak bo v soboto v 23. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostoval pri vodilnih Domžalah, začetek tekme pa je bil po dogovoru obeh klubskih vodstev prestavljen iz prvotno dogovorjene 15. na 18. uro.

Ne spreglejte