Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 11. 2008,
13.25

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 5. 11. 2008, 13.25

8 let, 5 mesecev

Lokica: Vem, kaj me čaka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Novopečeni trener Primorja Vjekoslav Lokica je prepričan, da se Ajdovci v nadaljevanju PrveLige Telekom Slovenije ne bodo potegovali le za osmo mesto, ampak še za kaj več.

Splitski strokovnjak se v slovenski ''prestolnici burje'' počuti prijetno. ''Ekipa deluje zelo pozitivno, fantje so pravi profesionalci. Upam, da bodo prav te lastnosti osnova, s katero bomo skupaj s strokovnim štabom naredili premik navzgor. Najprej se moramo približati sredini lestvice in se tako umakniti iz nevarnega območja na dnu lestvice. Prepričan sem, da se v Primorju ne bomo borili le za osmo mesto, ampak tudi za kaj več. Vem torej, kaj me čaka, dobro sem seznanjem z razmerami. Zavedam se, da bo prva tekma najtežja, nenazadnje tudi zaradi tega, ker igramo proti vodilnemu Mariboru. Želimo zmagati ali vsaj remizirati,'' je v torek, ko se je predstavil sedmi sili, povedal Vjekoslav Lokica.

Kot strateg Rijeke in Šibenika je pred leti že gostoval v Ajdovščini ter odigral dve prijateljski srečanji, v okviru pokala UEFA pa je z Osijekom gostoval v Novi Gorici. ''Dobro poznam slovenski nogomet, saj sem ves čas v stiku s trenerji in tudi z drugimi klubskimi delavci. Poznam tudi več nogometašev. Prav tako se dobro spoznam tudi na situacijo, v kateri se je znašlo Primorje, saj sem v svoji trenerski karieri pred izpadom reševal že več klubov,'' so še zapisali na ajdovski klubski strani.

Ne spreglejte