Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 1. 2008,
19.45

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 16. 1. 2008, 19.45

8 let, 5 mesecev

Lo Duca in Topič posojena v Livar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Potem ko je Livar zapustilo osem nogometašev, so v klubu vendarle poskrbeli tudi za prihode. Nova obraza sta tako postala Tim Lo Duca in Darko Topič.

V vodstvu na dno prikovanega Livarja so se z aktualnimi državnimi prvaki iz Domžal dogovorili za posodo dveh nogometašev, in sicer branilca Darka Topiča, ter napadalca Tima Lo Duce.

Slednja sta se treningom ostalih nogometašev že pridružila, nedvomno pa to še zdaleč nista zadnja nova obraza. Potem ko se strategu Tomažu Kavčiču ni izpolnila želja, da bi "rdeče-bele" okrepil nekdanji slovenski reprezentant Muamer Vugdalič, je na treningih preizkusil tudi mlada igralca, Roka Brezariča in Samirja Keriča (oba Svoboda). Bržkone pa se bodo "ivanški risi", ki jim je prioriteta obstanek v elitni druščini, v kratkem še okrepili …

V Italijo 25. januarja

Ekipa iz Ivančne Gorice se bo 25. januarja odpravile na priprave v sosednjo Italijo, kjer bo prvi mož dolenjske stroke svoje varovance preizkusil tudi na štirih prijateljskih srečanjih. Še prej, natančneje v nedeljo, se bo edini dolenjski prvoligaš pomeril s Kamnikom, 23. januarja pa jih čaka še prijateljski dvoboj z drugoligaško ekipo iz Krškega.

Zadnjeuvrščena ekipa PrveLige Telekom Slovenije pa ne bo mirovala niti po povratku iz Italije, saj jo 9. februarja čaka "test" proti kranjskemu Triglavu, 23. februarja pa s HiT Gorico, ki bo prava uvertura pred 21. krogom, ko se bo 1. marca novinec v elitni druščini zoperstavil branilcem naslova iz mesta ob Kamniški Bistrici.

Ne spreglejte