Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 3. 2009,
20.04

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 10. 3. 2009, 20.04

8 let, 1 mesec

Ljudski vrt bo vnovič pokal po šivih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Vstopnice za težko pričakovano tekmo med slovensko in češko nogometno izbrano vrsto so pošle v manj kot dveh dneh. Zanimanje je preseglo pričakovanja Nogometne zveze Slovenije.

Za silno zanimivo kvalifikacijsko srečanje med reprezentancama Slovenije in Češke, ki bo na sporedu v soboto, 28. marca, vstopnic namreč ni več moč kupiti. Zadnje vstopnice so bile tako rekoč kupljene ob 16. uri in fascinantni Ljudski vrt bo tako vnovič nabito poln, štadion pa je razprodan istih osemnajst dni pred tekmo kot ob oktobrski tekmi s Severnimi Irci.

Vstopnic ne bo na fizičnih prodajnih mestih

Da je zanimanje za tekmo ogromno, je bilo videti že ob samem začetku spletne predprodaje, saj je v ponedeljek ob 13. uri zaradi preobremenjenosti za kakšnih petnajst minut odpovedal spletni strežnik NZS. Nato je najprej pošla nova vzhodna tribuna, v torek pa še zadnje vstopnice na severni tribuni za golom in stari zahodni tribuni. Južna tribuna je kot vedno rezervirana za organizirane navijaške skupine, v prvi vrsti klubu navijačev slovenske nogometne reprezentance ''Slovenija Supporters" in domicilni navijaški skupini, mariborskim "Violam".

Vstopnic torej prvič v zgodovini slovenskega nogometa ne bo v prodaji na fizičnih prodajnih mestih, kjer naj bi se naslednji teden prodajale morebitne preostale vstopnice. V svetovnem nogometu se je namreč internet uveljavil kot poglavitno orodje pri prodaji vstopnic in za največje športne dogodke je moč priti do vstopnic praviloma istočasno in pod enakopravnimi pogoji le s pomočjo spleta. Temu trendu se je pridružila tudi NZS in že zdaj lahko napovemo, da bo že letos pozno pomladi preko uradne spletne strani NZS mogoče kupiti vstopnice za nov nogometni spektakel, jesensko gostovanje Slovenije na slovitem Wembleyu.

Vstopnic za tekmo med Slovenijo in Češko tako ni več na voljo. Če si vseeno želite ogledati težko pričakovani dvoboj, lahko prihodnji teden na Sportalu sodelujete v nagradni igri. Najbolj srečnim bralkam oziroma bralcem bomo podelili štiri vstopnice. Velja poskusiti ...

Ne spreglejte