Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sobota,
3. 5. 2008,
16.40

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 3. 5. 2008, 16.40

8 let

Kršič: Nismo še pokazali vsega, kar znamo

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V nedeljo ob 18. uri se bosta v Novi Gorici pomerila HiT Gorica in Interblock, ki še upata na drugo mesto in nastop v evropskih pokalih v sezoni 2008/09.

Interblock in HiT Gorica si s 47 točkami trenutno delita tretje mesto na prvenstveni razpredelnici. Drugo mesto, ki vodi v Evropo, je še dosegljivo. Novogoričane in Ljubljančane od Kopra loči pet točk. Tokratni dvoboj bo v marsičem odločal o tem, kdo se bo podal v zaključni boj s Koprom za drugo mesto. Tega se dobro zaveda vezist Goričanov Admir Kršič.

''Tekma bo zelo težka, to je jasno. Igrali bomo za velik vložek. Kdor izgubi, bo zelo oddaljen od Evrope. Čeprav je res, da ima Interblock možnost uvrstitve v pokal UEFA skozi pokalno tekmovanje, sem prepričan, da bodo Ljubljančani skušali narediti vse, da si Evropo zagotovijo tudi v državnem prvenstvu,'' je dejal izkušeni vezist, ki verjame, da je Koper ulovljiv. ''Lahko nadoknadimo pet točk zaostanka. Do konca prvenstva je še šest tekem, v igri je 18 točk. Če pridemo v pravi ritem, se lahko priključimo samemu vrhu,'' razmišlja 25-letni nogometaš.

''Verjamem, da lahko zmago. Imamo zelo kakovostno ekipo, ki še ni pokazala vsega, kar zna. Če bomo končno zaigrali tako, kot znamo, bomo zmagali,'' je optimističen nogometaš, ki je imel v zadnjih mesecih nemalo težav s poškodbami. Na zadnjem krogu v Ajdovščini je igral v drugem polčasu, pred tem pa v mesecu in pol odigral le 33 prvoligaških minut. ''Po poškodbi se počasi vračam v pravo formo. Ni še tako, kot bi si želel, a sem zadovoljen. Upam, da dobim priložnost za igro in upravičim trenerjeva pričakovanja,'' je zaključil Kršič.

Trener Novogoričanov Darka Milaniča bo sicer imel nemalo težav s sestavo ekipe. Računati ne bo mogel na vratarja Mitja Piriha, izkušenega vezista Simona Živca ter napadalca Milana Osterca in Mladena Kovačeviča.

Ne spreglejte