Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 12. 2008,
14.25

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 18. 12. 2008, 14.25

8 let, 5 mesecev

Junuzović: Odhajam v Rusijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Najboljši strelec nogometne PrveLige Telekom Slovenije, Edin Junuzović, se bo iz velenjskega Rudarja preselil k ruskemu klubu Amkar Perm.

Hrvaški napadalec, ki je pred sezono prišel k Rudarju, je s trinajstimi doseženimi zadetki v 20 tekmah očitno zelo opozoril nase, zato je na njegov naslov prišla tudi ponudba Amkar Perma, ki se ji ni mogel odreči. "Res je. Govoril sem z agentom in vse je dogovorjeno. V ponedeljek grem v Rusijo in bom tam do četrtka," je uvodoma za Sportal povedal Edin Junuzović.

Četrti v ruskem prvenstvu

Za slovenske razmere se obeta bogat prestop, kar veseli tudi nogometaša iz Reke: "Sem več kot zadovoljen. Vse je praktično že dogovorjeno, manjka le še podpis pogodbe. Klub sem spoznal prek interneta, vem, da so končali na četrtem mestu v ruskem prvenstvu in bodo nastopali v evropskih pokalih. Sedmega ali osmega januarja naj bi začeli s pripravami, trajale pa naj bi tri mesece. Maja pa se začne prvenstvo," pravi 22-letni napadalec, ki naj bi podpisal triletno pogodbo, drugih konkretnejših ponudb pa ni imel.

Ob tem ni pozabil omeniti priložnosti, ki jo je dobil pri igranju v Sloveniji: "Rad bi se zahvalil upravi Rudarja, ki mi je omogočila igranje v slovenski ligi. Prvenstva pred tem nisem dobro poznal, vendar se mi je odprlo in dobre igre ter zadetki so mi odprli vrata v močnejšo ligo," je še povedal eden izmed kandidatov Miroslava Blaževića za igranje v reprezentanci Bosne in Hercegovine.

Ne spreglejte