Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
16. 8. 2014,
21.45

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 16. 8. 2014, 21.45

8 let, 5 mesecev

Incident na londonski zelenici: Navijač izvedel prosti strel (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Prvi krog nove sezone angleškega nogometnega prvenstva premier league je zaznamoval tudi manjši incident na londonskem derbiju med West Hamom in Tottenhamom (0:1).

Eden od navijačev je namreč s tribun pritekel na igrišče na Upton Parku in izvedel prosti strel. Varnostniki so ga lovili kar nekaj časa, preden so ga ujeli, policija pa ga je aretirala.

Eden od nogometnih navdušencev je želel v soboto očitno pustiti svoj pečat uvodni dan nove sezone premier league, saj je na londonskem derbiju prisprintal s tribun na igrišče, ko se je Tottenhamov vezist Christian Eriksen v drugem polčasu pripravljal na izvajanje prostega strela, in kar sam streljal na gol.

Njegov poskus je končal v rokah vratarja West Hama Španca Adriana, presenetljivega izvajalca prostega strela pa so varnostniki ob žvižgih in veselem navijanju s tribun lovili kar nekaj časa, preden so ga pospremili z zelenice.

Iz Scotland Yarda so pozneje sporočili, da so 22-letnika iz Kenta aretirali zaradi vdora na igrišče. Policija ga je zadržala v priporu na policijski postaji v vzhodnem Londonu.

Ne spreglejte