Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 10. 2020,
20.42

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86

Natisni članek

Samir Handanović Inter Milano Real Madrid

Torek, 6. 10. 2020, 20.42

3 leta, 6 mesecev

Real bo v ligi prvakov igral na pomožnem stadionu

Handanović ostal brez nastopa na Santiagu Bernabeu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86
stadion Alfreda Di Stefana | Takole je videti stadion Alfredo Di Stefano v Madridu, na katerem igra Real začasno domače tekme.  | Foto Reuters

Takole je videti stadion Alfredo Di Stefano v Madridu, na katerem igra Real začasno domače tekme.

Foto: Reuters

Real Madrid, ki je v skupini B v skupinskem delu lige prvakov, v kateri je tudi milanski Inter Samirja Handanovića, bo svoje letošnje evropske tekme igral na pomožnem stadionu Alfredo Di Stefano.

Tako kot vsak obetaven nogometaš, je pred leti o tem, da bo nekoč zaigral na kultnem stadionu Santiago Bernabeu v Madridu, verjetno sanjal tudi Samir Handanović in bil zagotovo vesel, ko je nedavni žreb lige prvakov njegov Inter razvrstil v skupino skupaj z Real Madridom, ukrajinskim Šahtarjem in Borussio Mönchengladbachom.

Veselje izkušenega nekdanjega dolgoletnega slovenskega reprezentanta ni trajalo dolgo. Danes so iz Real Madrida sporočili, da bodo tudi v ligi prvakov igrali na stadionu Alfredo Di Stefano, saj kultni Santiago Bernabeu prenavljajo.

Samirja Handanovića čaka še tretji nastop v ligi prvakov v treh letih. Na stadionu Barcelone Camp Nou je že nastopil, na kultnem Santiagu Bernabeu (še) ne bo. | Foto: Reuters Samirja Handanovića čaka še tretji nastop v ligi prvakov v treh letih. Na stadionu Barcelone Camp Nou je že nastopil, na kultnem Santiagu Bernabeu (še) ne bo. Foto: Reuters

Ob tem so iz Reala sporočili, da se lahko v fazi izločilnih delov elitnega evropskega pokala vrnejo na svoj osnovni stadion, ki sprejme nekaj več kot 81 tisoč gledalcev, do takrat pa bodo igrali na objektu, poimenovanem po nekdanjem legendarnem nogometašu Reala, ki sprejme šest tisoč gledalcev.

Prav tako se lahko Real na Santiago Bernabeu vrne že pred tem, če bo to dopuščala epidemiološka slika, a trenutno seveda ne kaže najbolje. Zlasti Handanoviću ne, saj bo z Interjem v Madridu gostoval že 3. novembra v tretjem igralnem krogu.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi
Sportal Čeferinu se smeji. Messi in Ronaldo v ligi prvakov v slovenski družbi.
Ne spreglejte