Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Četrtek,
14. 6. 2018,
22.03

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,31

4

Natisni članek

Atletico Madrid Antoine Griezmann Jan Oblak Jan Oblak

Četrtek, 14. 6. 2018, 22.03

5 let, 10 mesecev

Francoski zvezdnik ostaja pri Atleticu

Griezmann na dramatičen način sporočil, kako se je odločil

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,31

4

Antoine Griezmann, ki so ga številni povezovali s prestopom v Barcelono, ostaja pri Atleticu Madrid. Francoski zvezdnik je svojo odločitev sporočil na zelo dramatičen način.

Antoine Griezmann se trenutno s francosko reprezentanco pripravlja na začetek svetovnega prvenstva. | Foto: Reuters Antoine Griezmann se trenutno s francosko reprezentanco pripravlja na začetek svetovnega prvenstva. Foto: Reuters

Thomas Lemar
Sportal Atletico naznanil bogat nakup. Kaj to pomeni za Jana Oblaka?

Okoli Antoina Griezmanna, prvega zvezdnika Atletico Madrida, je bilo v zadnjih tednih napisanega veliko, navijači Jana Oblaka in soigralcev pa so se zbali, da se bo preselil v Barcelono, o čemer so na Iberskem polotoku na dolgo in široko pisali. Napadalec Atletica se je zaradi tega znašel tudi na udaru navijačev, nato pa pred dnevi dejal, da je odločitev o svoji prihodnosti sprejel in najavil, da jo bo sporočil danes zvečer.

Zdaj je znano, zakaj se je tako odločil. To, da ostaja član Atletica, s katerim ima pogodbo do leta 2022 in naj bi jo v kratkem spet podaljšal (zanimivo, to je storil še po vsaki od štirih sezon, ki jih je do zdaj prebil v Madridu), je sporočil v oddaji digitalne španske televizije Movistar+ s pomenljivim imenom Le Desicion.

Preden je sporočil odločitev, na katero je čakalo na milijone ljudi po vsem svetu, pa so predvajali dokumentarni film o njem. Očitno je negotovost, povezano s svojo prihodnostjo, izkoristil tudi za malce promocije.

Navijači čakajo samo še na Oblaka

Kakorkoli že, po prihodu Thomasa Lemarja so se navijači Atletica, ki je v tej sezoni osvojil naslov v ligi Europa, razveselili še vesele novice o prihodnosti Griezmanna, ki je s Francijo trenutno sicer na svetovnem prvenstvu v Rusiji.

Zdaj pa pri Atleticu na čelu s trenerjem Diegom Simeonejem seveda upajo tudi na to, da bodo v naslednji sezoni na delu na štadionu Wanda Metropolitano videli tudi našega Oblaka. Njegova usoda je namreč še vedno nedorečena. Real, ki naj bi medtem vrgel tudi trnek na brazilskega vratarja Rome Allisona, naj bi še vedno čakal nanj.

Ne spreglejte