Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 1. 2009,
16.37

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 21. 1. 2009, 16.37

8 let, 5 mesecev

Etien Velikonja blizu Auxerra?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Za Etiena Velikonjo, nogometaša HiT Gorice, se v zimskem prestopnem roku zanima nemalo število klubov, med slednjimi pa se pojavlja tudi francoski prvoligaš Auxerre.

Eden največjih slovenskih nogometnih upov, Etien Velikonja, ki je zablestel v jesenskem delu sezone, je v zimskem prestopnem roku nedvomno najbolj "vroče ime" na nogometni tržnici.

Mladega napadalca, ki je v prvem delu sezone vknjižil deset zadetkov v domačem prvenstvu, bil uspešen še v pokalnem tekmovanju Hervis, v pokalu Intertoto in v mladi reprezentanci do 21 let, se v teh dneh povezuje s francoskim prvoligašem Auxerrom, ki v domačem prvenstvu zaseda 16. mesto na lestvici. Kljub vsemu pa naj bi klubski kralj liste strelcev štirikratnih državnih prvakov "mesto vrtnic" zapustil šele po koncu tekmovalne sezone 2008/09.

Usoda znana čez deset dni

Dokončna usoda novogoriškega bisera, ki se pripravam HiT Gorice v Poreču zaradi nedavne poškodbe ni priključil in v Novi Gorici hodi na terapije ter se individualno pripravlja na spomladanski del sezone, kjer bi svoje znanje in sposobnosti še bolj unovčil, bo tako razjasnjena do konca meseca januarja, ko se tudi konča prestopni rok.

Obetavni nogometaš pa se bo pripravam soigralcem pridužil v petek.

Ne spreglejte