Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
16. 1. 2008,
8.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 16. 1. 2008, 8.57

8 let

Elsner ceni Koper, Semler blizu Domžal

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Kapetan domžalske nogometne ''barke'' Luka Elsner napoveduje v spomladanskem delu boj za dvojno krono. Se mu bo v ''rumeno-modrem'' dresu pridružil tudi Borut Semler?

Nogometaši Domžal so pričeli priprave na spomladanski del tekmovalne sezone 2007/08 s testiranji v športnem parku Kodeljevo, ki bodo podali odgovor o trenutni pripravljenosti izbrancev Slaviše Stojanoviča. ''Igralci se dobro zavedamo, da nas čaka 50 dni pekla. Tekmeci v prvenstvu se bodo spustili na lov za prvim mestom, zato ne sme priti do popuščanja. Le z maksimalno angažiranostjo bomo lahko izpolnili visoke cilje, tako v prvenstvu kot tudi v pokalnem tekmovanju. Želimo osvojiti obe lovoriki,'' je izpovedal veliki želji kapetan Domžal Luka Elsner, ki se zaveda, da osem točk ne predstavlja velike prednosti. ''Če bomo 'pravi' in dobro pripravljeni, nam bo težko prišel kdo blizu. Vsekakor pa nas ne sme uspavati prednost. Tekmeci so se okrepili. Maribor je vsekakor močnejši kot v jesenskem delu, tu je tudi HiT Gorica, sam pa štejem za najbolj nevarne tekmece Koprčane. Tako po kakovosti kot tudi po načinu igre. Naš kader ostaja dokaj nespremenjen, čeprav je bil Zlatan zelo pomemben člen v naši ekipi,'' je še pridodal 25-letni branilec jesenskih prvakov, ki bo v torek z domžalsko odpravo odpotoval na devetdnevne priprave v Italijo.

Do takrat naj bi bil povsem znan igralski kader, ki bo skušal prvič v klubski zgodovini osvojiti dvojno krono. Športni direktor Nenad Protega je naznanil, da bi lahko prišlo v prihodnjih dneh do nekaterih sprememb. V hrvaškem športnem tisku je bilo zaslediti novico, da so Domžalčani po odhodu Zlatana Ljubijankiča pokazali zanimanje za občasnega slovenskega reprezentanta Boruta Semlerja, ki je v zimskem prestopnem roku dobil ''odprte'' roke s strani Varteksa.

Mladi napadalec iz Apač je tako po neuspešni preizkušnji pri angleškem drugoligaškem klubu Blackpool blizu prestopa v Domžale, kluba pa se morata dogovoriti še o primerni odškodnini. Tim Lo Duca in Darko Topič bosta najverjetneje kot posojena nogometaša nadaljevala sezono v dresu Livarja.

Ne spreglejte