SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Do kdaj poslujejo po Evropi

4

termometer

V ponedeljek je bil po večini vsaj tistih najbolj pomembnih evropskih nogometnih državah zadnji dan poletnega prestopnega roka. Do kdaj traja?

V Angliji, Španiji, Nemčiji in Franciji se je poletna nogometna tržnica zaprla v ponedeljek opolnoči. V Italiji že uro pred tem.

Če ste mislili, da so v ponedeljek poslovali tudi slovenski klubi, ste se zmotili. Slovenski klubi so koga lahko uradno predstavili, a posel je moral biti sklenjen že v nedeljo, takrat se je namreč pri nas opolnoči zaključil poletni prestopni rok. Podobno velja tudi za Nizozemsko, Portugalsko, Škotsko, Grčijo, Švedsko, Ukrajino, Švico in Bolgarijo, če naštejemo predvsem tiste države, katerih trg je zanimiv za slovenske nogometaše.

Na Japonskem in Kitajskem je prestopnega roka konec že nekaj časa, zanimivo, da podobno velja tudi za Bosno in Hercegovino.

Kje bodo poslovali tudi po ponedeljkovem dnevu? V Rusiji in Turčiji, obe sta za slovenske nogometaše zanimivi, poletni prestopni rok traja do 6. septembra, v Romuniji pa še tri dni dlje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin